Overslaan en naar de inhoud gaan
Gregoor werkgever header

Nergens beter dan thuis, bij Gregoor Trucks

Je voelt je als medewerker al snel thuis bij Gregoor Trucks. Met vestigingen in Herentals en Balen, is Gregoor Trucks hoofddealer van Iveco-voertuigen én daarbovenop een echt familiebedrijf. Kwaliteit en gezelligheid in één dus. En daar profiteer je als medewerker van. “We noemen onze medewerkers ook wel onze ‘helden’ van Gregoor Trucks. We kunnen als werkgever veel beloven en vertellen naar de klant toe, maar onze ploeg moet het ook daadwerkelijk waarmaken”, vertelt Kristin, verantwoordelijke voor de personeelsadministratie. Die ploeg? Die kan jij binnenkort vervoegen, want Gregoor Trucks zet zijn deuren open voor gedreven mekaniekers/techniekers en een werkplaatsverantwoordelijke. 

Spontaan en professioneel

Deze twee begrippen gaan hier hand in hand. “We zijn steeds spontaan, maar professioneel naar de klant toe. We zien onze medewerkers eveneens als onze interne klanten, dus voor hen gaat dat principe ook op”, meldt Kristin. “We hanteren geen ingewikkelde functietitels, maar spreken elkaar gewoon met de voornaam aan. Ik start mijn dag met overal goedemorgen te zeggen – een rondje te wandelen- en zo sluit ik ze ook af.”

Thuis bij Gregoor

Een op-en-top familiebedrijf kan natuurlijk niet anders dan persoonlijk en huiselijk zijn. Dat familiale aspect beperkt zich trouwens niet enkel tot de werkvloer, maar vind je eveneens terug in hun betrokkenheid op privévlak. “We krijgen en geven flexibiliteit van en aan onze medewerkers. Zoals een familie. Werken hier? Dat is deel zijn van de Gregoor-familie”, klinkt het.

Gregoor werkgevers

Feel good

De paashaas, Sinterklaas, de Kerstman… Drie verschillende figuren die op z’n minst één ding gemeenschappelijk hebben: de weg naar Gregoor Trucks. Ieder van hen verschijnt er elk jaar met geschenkjes . En als al dat lekkers nog niet genoeg is, kan je ook nog beroep doen op de ijskar.  “Bij mooi weer verschijnt hij hier altijd. Ook als het regent eigenlijk… Dat lusten we altijd wel!”, knikt Kristin. En wie er helemaal voor wil gaan, kan zich ook nog tegoed doen aan de koffiekoeken en pistolets die steevast elke zaterdagochtend klaarliggen. ‘Feel good’ staat bij Gregoor Trucks overduidelijk gelijk aan ‘eat good’.

De ideale Gregoriaan

Wie ziet Kristin graag verschijnen op eerste gesprek? “Iemand die gemotiveerd en enthousiast is. Het ideale diploma of werkervaring is niet nodig. Willen werken en willen bijleren is het voornaamste. Onze branche staat niet stil, daarom bieden we tal van opleidingen aan. Enige voorkennis is vereist, maar je moet vooral passen binnen onze familie.”

In contact komen met Gregoor Trucks

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan