Overslaan en naar de inhoud gaan
Gregoor werkgever header

Nergens beter dan thuis, bij Gregoor Trucks

Je voelt je als medewerker al snel thuis bij Gregoor Trucks. Met vestigingen in Herentals en Balen, is Gregoor Trucks hoofddealer van Iveco-voertuigen én daarbovenop een echt familiebedrijf. Kwaliteit en gezelligheid in één dus. En daar profiteer je als medewerker van. “We noemen onze medewerkers ook wel onze ‘helden’ van Gregoor Trucks. We kunnen als werkgever veel beloven en vertellen naar de klant toe, maar onze ploeg moet het ook daadwerkelijk waarmaken”, vertelt Kristin, verantwoordelijke voor de personeelsadministratie. Die ploeg? Die kan jij binnenkort vervoegen, want Gregoor Trucks zet zijn deuren open voor gedreven mekaniekers/techniekers en een werkplaatsverantwoordelijke. 

Spontaan en professioneel

Deze twee begrippen gaan hier hand in hand. “We zijn steeds spontaan, maar professioneel naar de klant toe. We zien onze medewerkers eveneens als onze interne klanten, dus voor hen gaat dat principe ook op”, meldt Kristin. “We hanteren geen ingewikkelde functietitels, maar spreken elkaar gewoon met de voornaam aan. Ik start mijn dag met overal goedemorgen te zeggen – een rondje te wandelen- en zo sluit ik ze ook af.”

Thuis bij Gregoor

Een op-en-top familiebedrijf kan natuurlijk niet anders dan persoonlijk en huiselijk zijn. Dat familiale aspect beperkt zich trouwens niet enkel tot de werkvloer, maar vind je eveneens terug in hun betrokkenheid op privévlak. “We krijgen en geven flexibiliteit van en aan onze medewerkers. Zoals een familie. Werken hier? Dat is deel zijn van de Gregoor-familie”, klinkt het.

Gregoor werkgevers

Feel good

De paashaas, Sinterklaas, de Kerstman… Drie verschillende figuren die op z’n minst één ding gemeenschappelijk hebben: de weg naar Gregoor Trucks. Ieder van hen verschijnt er elk jaar met geschenkjes . En als al dat lekkers nog niet genoeg is, kan je ook nog beroep doen op de ijskar.  “Bij mooi verschijnt hij hier altijd. Ook als het regent eigenlijk… Dat lusten we altijd wel!”, knikt Kristin. En wie er helemaal voor wil gaan, kan zich ook nog tegoed doen aan de koffiekoeken en pistolets die steevast elke zaterdagochtend klaarliggen. ‘Feel good’ staat bij Gregoor Trucks overduidelijk gelijk aan ‘eat good’.

De ideale Gregoriaan

Wie ziet Kristin graag verschijnen op eerste gesprek? “Iemand die gemotiveerd en enthousiast is. Het ideale diploma of werkervaring is niet nodig. Willen werken en willen bijleren is het voornaamste. Onze branche staat niet stil, daarom bieden we tal van opleidingen aan. Enige voorkennis is vereist, maar je moet vooral passen binnen onze familie.”

In contact komen met Gregoor Trucks

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

Gregoor werknemer header
Gregoor Trucks

Er wordt geïnvesteerd in opleidingen om je zo goed mogelijk te ontplooien

Gregoor Trucks is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om het team te versterken. Indien je dezelfde passie voor service, pk's en bedrijfsvoertuigen deelt, bekijk dan zeker de vacatures.
Lees meer
Gregoor header
Gregoor Trucks

Werken hier? Dat is deel uitmaken van de Gregoor-familie.

“We noemen onze medewerkers ook wel onze ‘helden’ van Gregoor Trucks. We kunnen als werkgever veel beloven en vertellen naar de klant toe, maar onze ploeg moet het ook daadwerkelijk waarmaken”...
Lees meer
Gregoor werknemers header
Gregoor Trucks

Bram en Cindy sleutelen door, bij Iveco-dealer Gregoor

Op de werkplaats van Iveco-dealer Gregoor Trucks in Herentals, vinden we Bram en Cindy. Tussen de verschillende vrachtwagens werken deze twee mekaniekers aan het onderhoud en de herstellingen ervan....
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan