Overslaan en naar de inhoud gaan
Gemex werkgevers

Gemex is op zoek naar ‘zuverlässige’ Duitssprekenden

Familiebedrijf Gemex werd in 1989 opricht en groeide uit tot een groente- en fruitleverancier met klanten over heel Duitsland. Omdat de elf eigen vrachtwagens meermaals per week de Duitse grens oversteken, is kennis van het Duits een van de grote vereisten bij het familiale import- en exportbedrijf in Genk, dat zowel opzoek is naar chauffeurs als bureaumedewerkers. “In Duitsland noemen ze ons zuverlässig.”

Waardering

Als familiebedrijf staat Gemex kort bij haar medewerkers. Het familiale karakter is ondanks de groei de afgelopen 32 jaar niet verloren gegaan. “Iedereen wordt hier gewaardeerd, want het bedrijf kan nu eenmaal niet zonder zijn personeel, of je nu verkoper of chauffeur bent. Je telt mee, je bent écht iemand in ons bedrijf. Je kan hier praten over je man of vrouw, over je kinderen, iedereen voelt zich hier thuis. Dat is belangrijk voor ons.”

Een pan spek

Het familiale karakter bij Gemex komt helemaal bovendrijven tijdens de middagpauzes. “We proberen onze mensen wel wat extraatjes te geven. We zorgen ervoor dat altijd alles voorzien is. Dat gaat van dagelijks koeken tot vers fruit en een goedgevulde frigo waaruit iedereen zo kan nemen. Iedereen is hier thuis. Als we eens een pan spek bakken, dan is iedereen vrij daarvan mee te eten.” Lekker! 

Zuverlässig

Duits voor betrouwbaar, en dat is een van de kernwaarden bij het import- en exportbedrijf. “Wij zijn erg betrokken met het bedrijf. Ons bedrijf en onze mensen kennen onze klanten door en door. In Duitsland noemen ze ons zuverlässig, we zijn een firma waarop je kan vertrouwen.” Dat geldt zowel voor de klanten als voor de werknemers. 

Verdeelde werklast

Gemex heeft twee jobs in de aanbieding. Een daarvan is chauffeur. “We zoeken chauffeurs die goed zijn in hun vak, betrouwbaar zijn, die stipt zijn, die accuraat zijn. Ze zijn naast het rijden ook verantwoordelijk voor verschillende documenten, dat moet natuurlijk ook correct afgehandeld worden.” De werklast onder de chauffeurs wordt daarbij zo gelijkmatig verdeeld. “We mikken op twee lange ritten per week en een keertje afhalen op de veiling in België.”

Duitstalige teamspeler

Het tweede profiel waarnaar Gemex op zoek is, is dat van bureaumedewerker. Je komt daarbij terecht in het aan- en verkoopteam. “Daarvoor zoeken we mensen die goed Duits kunnen, die commercieel ingesteld zijn en die goed met klanten overweg kunnen. Tot slot moeten deze mensen ook goed in team kunnen werken.” Ervaring is geen must! “Omdat we in zo’n specifieke sector werken is ervaring geen vereiste, dat bouw je binnen ons bedrijf wel op. Als je de juiste ingesteldheid hebt, commercieel onderlegt bent en goed Duits kan, dan is hier altijd ruimte voor jou.” Solliciteren bij Gemex? Laat hieronder jouw gegevens achter.

In contact komen met Gemex

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan