Overslaan en naar de inhoud gaan
Fertikal

Eline draagt dankzij Fertikal haar steentje bij aan een groenere wereld

“Klein, fijn, maar toch groots”, dat antwoordt Eline Van Santbergen ons wanneer we haar vragen of ze haar werkgever, Fertikal, in drie woorden kan omschrijven. Eline zit mee in het sales- en export team en combineert naar eigen zeggen heel wat functies dankzij een kleinere KMO sfeer. Desondanks fungeert het Oost-Vlaamse Fertikal als wereldwijd toonbeeld binnen organische meststoffen en focust zich daarbij voornamelijk op verre export. 

Eline, vertel ons eens wat meer over je job!

“Aangezien we in een KMO werken voer je veel verschillende functies uit. Ik sta in voor de customer service, de planning, het hele logistieke gebeuren, de facturatie… Het takenpakket is zeer uitgebreid. We zijn dan ook enorm snel gegroeid, waardoor we nu op volle capaciteit zitten. Er zijn zeker toekomstplannen om verder uit te breiden, maar daarvoor hebben we wel extra handen nodig. Denk bijvoorbeeld aan chauffeurs, kwaliteitscontroleurs en operators. Onze groei is heel hard gegaan, maar dat maakt dat ons team ook heel hecht is en we goed elkaar hangen.”

Je kan dus wel stellen dat er een gemoedelijke sfeer heerst?

“De sfeer zit hier goed. We babbelen regelmatig nog na over het werk of over onze weekendplannen. Je kan hier bij iedereen en alles terecht. Die communicatie zit goed. Met nieuwjaar drinken we ook iets of doen we iets extra, zoals gaan eten. Normaal doen we ook teambuildings, maar dat zit er nu momenteel niet in natuurlijk. Ik heb al gehoord dat we de volgende keer naar het Schapenhof gaan. Dat is ergens in de Kempen – iets met allemaal boerderij spelletjes, zoals zaklopen (lacht).”

Kan je ons één voordeel aan werken bij Fertikal?

“De goede bereikbaarheid is er eentje van. Zowel vanuit Antwerpen als Oost-Vlaanderen. Als je van Antwerpen komt, krijg je ook een badge van de Liefkenshoektunnel, zo kan altijd kiezen welke tunnel je neemt. Dat wordt betaald door het werk. Er wordt hier wel wat van je verwacht, maar je krijgt er ook veel voor terug.”

Tenslotte zouden we nog graag 3 woorden plakken op Fertikal als werkgever, Eline. 

“Klein, fijn, maar toch ook groots. We verschepen onze producten over de hele wereld. Een restproduct uit de landbouw verwerken we tot een nieuw product. Wij zitten met een overschot, maar de rest van de wereld heeft er tekort aan, dus je draagt zeker je steentje bij als je voor Fertikal kiest. De mensen in de fabriek zien ook op de orders voor waar het bestemd is. Zo weten ze waarvoor ze werken en waarnaar hun product verscheept wordt. Vietnam, Zuid-Korea, Cambodja, Afrika... We verkopen eigenlijk niks in België. Het grootste deel is verre export en een klein deel binnen Europa. Het is leuk om te weten dat je die impact maakt in de wereld.”

In contact komen met Fertikal

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan