Overslaan en naar de inhoud gaan
Fertikal

Door Fertikal bloeit er iets moois

Het Oost-Vlaamse Fertikal is wereldwijd gekend producent en exporteur van organische meststoffen. Niet nodig om je neus op te trekken, want deze firma is actief in meer dan 55 landen en alom bekend voor haar bijdrage aan een iets groenere wereld en biologische landbouw. “Wij hopen voor jou een transparant en open bedrijf te zijn, met een vlakke structuur, directe communicatie en veel inspraak. Wij hebben jou nodig”, aldus Geert Brosens, Algemeen Directeur bij Fertikal. 

Let’s get personal

‘Een persoonlijke benadering naar onze medewerkers toe vinden we heel belangrijk’, stelt Geert. Het interne feestcomité zorgt ervoor dat de sfeer er bij Fertikal goed in zit en ook blijft. Op regelmatige basis worden activiteiten en uitstapjes geregeld door en voor collega’s. Gezellig een hapje eten of een gemoedelijke Friday night drink staan hier geregeld op de planning. Teambuildings dragen eveneens bij aan de Fertikal-sfeer en de onderlinge band tussen collega’s. Iedereen kan, mag en moet hier zichzelf zijn!

Unieke locatie

Werken tussen torenhoge kantoorgebouwen in de drukke stad is niets voor jou? Voor Fertikal ook niet. Je komt terecht op een unieke locatie in de haven bij Antwerpen. Over een office view gesproken!

Individuele sterktes

Ieder werkt op zijn niveau en doet waar hij/zij goed in is. Binnen Fertikal krijgen medewerkers de ruimte om zich te ontplooien en om te ontdekken waar hun talent of skill ligt. ‘We proberen onze mensen echt in te zetten, daar waar ze goed in zijn. Dat is het meest motiverende en dat creëert voor hen natuurlijk doorgroeimogelijkheden’, klinkt het.

Werken bij Fertikal trekt jou ook aan? Laat dan hieronder jouw gegevens achter. 

In contact komen met Fertikal

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

Fertikal
Fertikal

Eline draagt dankzij Fertikal haar steentje bij aan een groenere wereld

“Klein, fijn, maar toch groots”, dat antwoordt Eline Van Santbergen ons wanneer we haar vragen of ze haar werkgever, Fertikal, in drie woorden kan omschrijven. Eline zit mee in het sales- en export...
Lees meer
Fertikal
Fertikal

Innovatie, duurzaamheid en leuke feestjes voor werknemers. Maak kennis met Fertikal!

Het Oost-Vlaamse Fertikal is wereldwijd gekend producent en exporteur van organische meststoffen. Niet nodig om je neus op te trekken, want deze firma is actief in meer dan 55 landen en alom bekend...
Lees meer
Fertikal
Fertikal

Willem startte als elektricien bij Fertikal en kon doorgroeien naar een leidinggevende functie

Kansen troef bij Fertikal. Daar is Willem het beste bewijs van. Hij startte als elektricien maar kon al snel doorgroeien naar een leidinggevende functie.
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan