Overslaan en naar de inhoud gaan

Erba

ERBA bv is opgericht in het jaar 1995 door Erik Baetens, een vakman pur-sang die er zijn passie van heeft gemaakt perfect werk af te leveren in de ramen-, deuren-, en verandawereld, èn door Chris Vanheule die het administratieve luik van de zaken reeds van bij de start voor haar rekening neemt. Ondertussen is Chris met pensioen en staat hun zoon Jeff Baetens mee aan het roer.

Dankzij de inzet en werkijver van beide zaakvoerders en alle collega’s is de firma ERBA erin geslaagd uit te groeien tot een slagkrachtige kmo, een gevestigde waarde zeg maar, in zijn sector. Mede daardoor neemt het klantenbestand dan ook jaar na jaar toe. De firma Erba gaat er prat op dat zij haar werken uitvoert met kennis van zaken, en met vakkundig opgeleide plaatsers, die elke dag het beste van zich geven.

Zin om deel uit te maken van het dynamische team dat ERBA draaiende houdt? Bent u een administratieve duizendpoot, een rekenwonder of bent u een echte vakman/vrouw die graag de handen uit de mouwen steekt en mee de baan op gaat?

Misschien hebben we dan wel een vacature die je op het lijf geschreven is! Je komt terecht bij een vaste waarde in de regio, in een vlot, solide bedrijf waar mensen centraal staan en dat aan een aantrekkelijke verloning en tal van andere voordelen.

Erba

Bedrijfsnieuws

Erba
Erba

Commercieel Calculator Inez over Erba: “Je zit hier niet elke dag saai achter je bureau.”

Lees meer
Erba
Erba

Erba is op zoek naar teamplayers met passie voor ramen, deuren en veranda's!

Lees meer

In contact komen met Erba

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan