Overslaan en naar de inhoud gaan
Energief vergadering

Energief brengt klaarheid en praktische oplossingen in het veiligheid- en preventielandschap

Energief is expert in veiligheid en preventie, en uniek in haar soort. Naast uitgebreid advies staat zij ook vooral bekend om het bieden van praktische handvaten en oplossingen in het moeilijke landschap van wetten, regels en richtlijnen op vlak van veiligheid. KMO's en industriële bedrijven kunnen rekenen op de expertise van Energief.

Unieke aanpak

Energief is een collectief van atypische preventie-adviseurs. Een positief beeld scheppen over alles wat met veiligheid en preventie te maken heeft, dat is hun missie. Ze beperken zich niet tot louter advies geven, maar nemen het heft in eigen handen en zorgen voor praktische oplossingen voor de klant. Met plezier nemen ze taken zoals keuringen en verzekeringspolissen over van de KMO. Zo gaat Energief verder dan de gewone adviseur en ontzorgt ze haar klanten zo volledig mogelijk.

Uitdaging

Energief begrijpt dat op de hoogte zijn en blijven van de regelgevingen niet de hoogste prioriteit is van organisaties. Veiligheid en preventie heeft vaak een negatieve bijklank. Haar grootste uitdaging is dan ook om potentiële klanten te overtuigen van het nut en de noodzaak van haar aanbod. De experts van Energief beschikken over de juiste kennis, ervaring en communicatieve vaardigheden om klanten bij te staan en te ontzorgen op vlak van veiligheid en preventie.

Energief computer

Meer dan preventieadviseur

Bij Energief ben je meer dan een preventieadviseur. Daar zetten ze sterk op in en vertaalt zich naar voordelen voor de klant en de werknemer. De klant kan rekenen op een expert als vaste partner die voor praktische oplossingen zorgt en ook werknemers worden uitgedaagd om verder te kijken en verder te gaan. Medewerkers krijgen hier projecten toegewezen waar ze verantwoordelijk voor zijn. Dat houdt het boeiend en interessant voor het hele team.

Open en flexibele bedrijfscultuur

De zaakvoerder en medewerkers beschrijven de cultuur van Energief als open en eerlijk. Alles is bespreekbaar, zowel met de zaakvoerder als in het team onderling. Daarnaast zetten ze bij Energief sterk in op een optimale privé-werk balans. Het werk moet uiteraard gedaan worden en het grootste doel is dat de klanten tevreden zijn, maar wanneer er aan de to-dolijst wordt gewerkt is niet belangrijk. Zo lang alles binnen de afgesproken tijd is afgewerkt en afgevinkt, is het in orde. Dat is het voornaamste.

Energief sfeer

Werksfeer

Dat de sfeer bij Energief goed zit, is een understatement. Omdat het hele team zijn tijd vooral bij de klant spendeert, komen ze wekelijks met z'n allen samen, zowel virtueel als op de thuisbasis in Geel om het groepsgevoel te blijven voeden. Een verjaardag gaat nooit onopgemerkt voorbij en voor een barbecue, een drankje of een tweedaagse uitstap is iedereen meteen te vinden.

Doorgroeimogelijkheden

Energief is een snelgroeiend bedrijf. Als medewerker ben je dan ook meer dan welkom om mee te groeien met de organisatie. Met 10 medewerkers staat Energief nog in haar kinderschoenen, maar bij de opstart van het managementteam zijn er alvast enkele operationele preventie-adviseurs doorgegroeid naar managementfuncties. Starters met beperkte ervaring starten vaak in het back-officeteam. Daarna groeien ze door naar dossierbeheerder. Hoe meer het bedrijf groeit, hoe meer van zulke kansen zich zullen voordoen.

In contact komen met Energief

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan