Overslaan en naar de inhoud gaan
Eddie Stobart

Artur is trotse teamleider in het magazijn van het groeiend transportbedrijf Eddie Stobart Europe.

Ben je gestart in deze functie van teamleider?

Artur: Neen, ik werkte eerst als magazijnier bij Eddie Stobart Europe. In die tijd was ik zelfstandige in bijberoep en verdeelde ik mijn tijd tussen mijn zelfstandige activiteit en mijn job als magazijnier. Toen ik hoorde dat de functie van teamleader open stond, heb ik mijn kans gewaagd. Nu zijn we één jaar verder en ben ik trots op wat ik al heb bereikt bij Eddie Stobart Europe. 

Had je ervaring als magazijnier in de transportsector toen je hier begon? 

Artur: Ja, ik had inderdaad al wat ervaring opgedaan als magazijnier in de transportwereld. Ik heb 6 jaar bij een distributiebedrijf gewerkt. Toen vond ik dat het tijd werd voor verandering en ben ik hier komen solliciteren. Ik ondervind hier alleen maar voordelen! Eddie Stobart Europe is een dynamisch bedrijf met respect voor haar werknemers. Een ander voordeel is dat ik slechts vijf minuten hier vandaan woon, ik ga zodadelijk mijn kindjes van school halen! 

Wat zijn je taken als teamleider van het magazijn van Eddie Stobart Europe? 

Artur: De planning komt binnen en dan verdeel ik het werk onder de magazijniers. Ik zorg dat alles op de juiste volgorde en door de juiste persoon wordt uitgevoerd. Niemand doet hier twee dagen op rij dezelfde taken. Ik zie erop toe dat iedereen genoeg afwisseling heeft en bovendien het nodige werkmateriaal heeft. Structuur vind ik belangrijk. Daarom lijkt het dat de magazijniers heel relaxed zijn terwijl ze toch druk in de weer zijn. Ze weten goed wat ze moeten doen en kunnen altijd bij mij terecht indien ze hulp nodig hebben. Net zoals mijn leidinggevende mij met vriendelijkheid en respect behandelt, doe ik dat ook met mijn werknemers. Als er iets fout gelopen is, geef ik mijn feedback op een opbouwende manier. Daar heb je het meeste aan. Verder vind ik het belangrijk dat iedereen binnen mijn team zich goed voelt. Ik wil ook dat ze zich gewaardeerd voelen dus geef ik mijn team regelmatig een schouderklopje. 

Eddie Stobart

Hoe verloopt de communicatie met de andere departementen van Eddie Stobart Europe?

Artur: De communicatie met automotive en algemeen transport verloopt heel vlot en netjes. We hebben regelmatig contact met elkaar. Iedereen is heel collegiaal, vriendelijk en behulpzaam. We hebben tenslotte allemaal hetzelfde doel: dit bedrijf samen doen groeien. Op alle afdelingen van dit bedrijf heerst er een positieve sfeer en een goede mentaliteit. Ik ben trots dat ik mijn steentje kan bijdragen als teamleider want daar haal ik voldoening uit. Aan het aantal opdrachten die binnenkomen en nieuwe vacatures, merk ik dat we groter aan het worden zijn. Toch blijven we de open communicatie en familiaire omgang met elkaar behouden. 

Hoe zou je iemand overtuigen om jouw team te komen vervoegen?

Artur: In het magazijn is er een relaxte sfeer en is er een duidelijke structuur. Je komt in een leuk team terecht waar er niet alleen hard wordt gewerkt maar ook veel wordt gelachen. Er is veel afwisseling en je kan veilig werken. In ons magazijn zijn er aanzienlijk weinig werkongevallen. Dat is te danken aan de uitrusting en materiaal waarover we beschikken. Het is fysiek geen zwaar werk maar mochten er toch zwaardere stukken tussen zitten, kunnen we de nodige machines gebruiken. Gezien de open communicatie vind ik het belangrijk om te weten als één van mijn magazijniers met iets zit, privé of werkgerelateerd. Indien je verlof nodig hebt, is dit steeds bespreekbaar. Er is veel flexibiliteit maar dit wordt ook verwacht van de werknemers. Het moet langs beide kanten komen natuurlijk. Als je gemotiveerd en enthousiast bent en openstaat om in twee ploegen te werken, verwelkom ik je heel graag in mijn team.

In contact komen met Eddie Stobart

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan