Overslaan en naar de inhoud gaan
jules

Ambitieuze Jules is 23 jaar oud en mag zich load planner noemen bij Eddie Stobart Europe.

Eddie Stobart Europe is een Europees transportbedrijf gespecialiseerd in automotive, algemeen transport en Warehouse. Het bedrijf is een gevestigde waarde binnen de sector. Met hun getrainde topchauffeurs en uitstekende service brengen ze iedere opdracht tot een goed eind.

Wat houdt je job als load planner bij Eddie Stobart Europe precies in?

Jules: Ik ben load planner voor de chauffeurs van het algemeen transport. Dat houdt in dat ik voor de planning van de trailers zorg en dat de ladingen voor de klanten tijdig aankomen. Ik communiceer zowel met de klant als  met onze chauffeurs maar ook met het magazijn. Een goede communicatie is in onze sector belangrijk dus daar waak ik over. Ik zie erop toe dat alles op tijd gepland en ingeladen wordt. Eens de trailers volgeladen zijn, zorg ik ervoor dat de goederen op het afgesproken uur bij de klant toekomen. Ik communiceer via een programma met mijn chauffeurs zodat ze weten wat er op de planning staat en deze meldingen krijgen ze dan op hun GSM. Hoewel ik ze niet iedere dag persoonlijk zie, probeer ik toch om regelmatig een praatje te slaan als ze hier zijn. Ik vind het ook belangrijk om hen te laten weten dat hun werk gewaardeerd wordt.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit voor jou?

Jules: Mijn werkdag start om half negen ‘s ochtends hier in Genk. Het eerste op mijn to do-lijstje is langsgaan bij onze warehouse om een overzicht te krijgen welke trailers leeg zijn en welke beladen zijn. Dat doe ik zodat dringende goederen als eerste kunnen vertrekken. Op die manier werk ik niet alleen snel en efficiënt maar is  het ook duidelijk voor de chauffeur en kan hij zijn opdracht goed uitvoeren. Eens dat gedaan is, check ik mijn mailbox. Dan maak ik een tweede planning op voor de chauffeurs en kijk ik waar ze kunnen stoppen om goederen op te halen zodat ze niet leeg terugrijden. Mocht er iets mislopen dan ben ik altijd telefonisch bereikbaar. We bekijken meteen de mogelijkheden en zoeken naar oplossingen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Indien ik hulp nodig heb, kan ik ook altijd aankloppen bij mijn behulpzame collega’s. 

Eddie Stobart

Waarom werk je hier graag?

Jules: Ik vind het een uitdagende job en de sfeer binnen dit bedrijf is super. Dat gevoel had ik al vanaf het  eerste moment tijdens mijn gesprek met Katrijn, mijn leidinggevende. Dat was trouwens een heel positief gesprek en de klik was er meteen! Eddie Stobart Europe is een groeiend bedrijf en ikzelf ben nog jong, leergierig en vooral ambitieus. Hier zijn doorgroeimogelijkheden en ik zie het helemaal zitten om mijn carrière hier verder uit te bouwen. Bovendien zit ik in een fijn team. We helpen elkaar en willen het onderste uit de kan halen om zo het beste resultaat te bekomen.Die gedrevenheid zit er bij iedereen in, ook bij onze chauffeurs. Ik ben heel blij dat ik terechtgekomen ben bij Eddie Stobart Europe. Mijn vast contract zal ik met volle overtuiging tekenen want ik ben van plan om hier nog lang te blijven!  

Welk soort chauffeur zou je graag in je team hebben?

Jules: Een enthousiast en gedreven iemand die positief staat tegenover de job. Het is belangrijk dat je je uiterste best doet om iedere opdracht goed af te handelen. Als chauffeur bij Eddie Stobart Europe heb je veel afwisseling. Er zijn verschillende taken voor onze chauffeurs. Eddie Stobart Europe is een groeiend onderneming dus het is belangrijk dat hij ook vooruit wil en deel wilt uitmaken van ons succesverhaal.

Hoe zou je een chauffeur overtuigen om voor Eddie Stobart Europe te komen werken?

Jules: Ondanks we flink aan het groeien zijn, heerst hier een familiale en joviale sfeer. Er wordt open gecommuniceerd met elkaar, veel gelachen maar we zijn ook serieus op de momenten dat het moet. Eddie Stobart Europe is een vooruitstrevend bedrijf met doorgroeimogelijkheden voor iedereen. Je komt niet alleen in een tof team terecht maar ook in een bedrijf dat werkzekerheid biedt voor zijn werknemers. Je werk wordt hier gewaardeerd en dat zal je zeker en vast ook voelen. . 

In contact komen met Eddie Stobart

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan