Overslaan en naar de inhoud gaan
Du Pont

Bij Du Pont vind je fixers, makers en doeners onder één dak

In het Antwerpse Pulderbos vinden we Du Pont, groothandelaar in meubelbeslag en meubelonderdelen. Sinds zaakvoerder Alain de firma overnam in 2000, onderging de groothandelaar een zeer sterke groei. Doorheen de jaren is niet enkel de omzet gestegen, maar eveneens het aantal magazijnen, productranges én medewerkers. Van 1 naar 6 hallen. Van 3 naar 27 werknemers. And there’s still room for more!Passie voor schrijnwerkerij

Twee handen aan het lijf en een overgrote portie interesse in alles wat maar met hout en schrijnwerkerij te maken heeft. Du Pont is niet op zoek naar papieren ridders, maar echte strijders die het in de praktijk weten waar te maken. Ledverlichting op maat, verschillende soorten kaderdeuren of hele garderobesystemen – alles wordt hier gemaakt en tot in de puntjes afgewerkt!

Maatwerk

Voor de klant, maar eveneens voor de medewerkers. De firma draagt haar personeel op handen en vindt het maar wat belangrijk om voor haar werknemers een job op maat te creëren. Du Pont kijkt naar wat je gráág doet, zodat je op de juiste plaats terechtkomt. ‘We moeten zorgen dat mensen voldoening kunnen vinden in hun job en zich hier tot hun volle potentieel kunnen ontwikkelen!’, verduidelijkt Alain. 

Een job op ieders lijf

Chauffeurs, magazijniers, leidinggevenden… Bij Du Pont staan ze allemaal op gelijke voet. Het bedrijf gaat uit van een jobinvulling die past bij hun mensen en niet andersom! Wie wat wil, kan wat. Du Pont streeft ernaar het beste uit haar werknemers naar boven te halen. Van een position switch maken ze hier geen probleem, zolang je je maar gelukkig voelt in je werk. Want zeg nu zelf: een gelukkige werknemer, presteert goed!

In contact komen met Du Pont

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan