Overslaan en naar de inhoud gaan
Discorp

Discorp is op zoek naar gepeperde kartrekkers

In een tijdperk waarin we meer dan ooit thuiswerken, speelt workplace optimization een steeds groter wordende rol. Het Wijnegemse Discorp heeft al langer door dat de werkplek een cruciale rol speelt als het aankomt op tijdsefficiëntie en werkgemak. “Wij focussen op die mensen die dagdagelijks een kantoorjob uitoefenen. Welke technische gadgets of ergonomische tools kunnen wij hen aanraken om hun job beter te kunnen uitvoeren? Daar houden wij ons mee bezig”, klinkt het bij Stephanie Rammeloo, medebestuurster van Discorp. Omwille van organische groei is het bedrijf op zoek naar technici en logistieke medewerkers om mee hun schouders onder Discorp te zetten.

Juiste tools

Als medewerker van een specialist in werkplekoptimalisatie, moet je natuurlijk ook zelf beschikken over correcte tools. “Wat we verkondigen naar klanten toe, moeten we ook intern waarmaken”, aldus Stephanie. Je kan hier rekenen op een gedegen pakket met ergonomisch materiaal, zoals een full ergonomic bureaustoel naar keuze. Handig! 

Easy going

Discorp zet in op het menselijke aspect – nummers kennen ze hier alleen van productcodes. Wat ze doen, doen ze allemaal samen. Als één team. “Ik heb people managers nodig, die goed met mensen kunnen samenwerken. We mikken op een open en aangename dynamiek”, klinkt het. Vraag? Je spreekt iemand aan. Probleem? Je spreekt iemand aan. Mopje te vertellen? Give this man a mic.

Discorp

Interne skills

Stephanie:“Als je bijvoorbeeld zegt van ‘Goh, die logistiek ken ik wel ondertussen, maar aankoop interesseert me ook’, dan kan je altijd intern solliciteren.” Discorp kijkt naar welk talent ze reeds in de kuip hebben en gaat hiermee aan de slag. Blijven plakken in jouw huidige functie hoeft hier dus niet, maar mag natuurlijk wel!

Ideale kandidaat

Geïnteresseerd in een logistieke job bij Discorp? Dan wordt er vooral gelet op nauwkeurigheid, affiniteit met gadgets en goede dosis peper die maakt dat er wat dynamiek in het spel zit. Toch eerder technisch aangelegd? Als technici bezit je reeds de nodige skills of heb je een relevante opleiding achter de rug. Een snuifje peper mag, maar je straalt vooral rust en kalmte uit, aangezien je steeds alles onder controle hebt. 

Solliciteren bij Discorp? Laat hieronder jouw gegevens achter.

Discorp

In contact komen met Discorp

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan