Overslaan en naar de inhoud gaan
Dicar

Sandra: ‘Eigenlijk heb ik bij Dicar gewoon de job van mijn leven gevonden’  

Wat begon met een vacature voor receptioniste, leidde tot de functie van balieverantwoordelijke. Sandra Schepkens werkt ondertussen al bijna 5 jaar bij Dicar Motorhomes in Geel en volgens haar mogen er daar nog veel meer bijkomen. Dicar biedt namelijk doorgroeimogelijkheden aan al wie daar interesse en ambitie voor heeft. Het verhaal van Sandra is er dus nog lang niet ten einde!  

De persoonlijke interesse van Sandra’s in de auto- en motorwereld bracht haar naar een vacature bij Dicar Motorhomes. “Ze zijn de nummer 1 in de sector, dus als je daaraan kan meewerken is dat natuurlijk heel interessant! Dat maakt dat ik hier ben komen solliciteren, waarna ik vrij snel mocht starten”, aldus Sandra. A match made in heaven, zo blijkt! 

Een luisterend oor en een frietkraam  

Hard werk wordt beloond bij Dicar. “Iedereen werkt hier alsof het zijn bedrijf is, maar dat komt ook omdat je die feeling meekrijgt van de werkgever. Als je een voorstel hebt, dan wordt er naar  je geluisterd en ook echt iets mee gedaan”, vertelt Sandra.  Ze legt uit dat Dirk, de zaakvoerder, zijn werknemers op een respectvolle en menselijke manier behandelt. “Dirk kent iedereen bij naam en hij vindt het belangrijk dat we ons goed voelen, zowel op het werk als ernaast.” 

Na inspanning hoort natuurlijk ook welverdiende ontspanning. Een goede en gemoedelijke sfeer binnen het team, leidt vaak tot  betere werkprestaties en dat hebben ze bij Dicar goed begrepen!  

Dicar

Zelfs klanten geven aan dat ze  bij ons de warmte kunnen voelen”

“Jaarlijks organiseren ze hier verschillende activiteiten om deze goede sfeer te behouden. Dat kan gaan van een frietkraam, tot een personeelsfeest, tot zelfs een tripje naar het Schlagerfestival!”, vertelt Sandra. Daarnaast maken wekelijkse wandelingetjes steevast deel uit van haar planning en kan een sporadisch cafébezoekje niet ontbreken. “Dat is natuurlijk geen verplichting, maar wel een leuke extra omdat je de collega’s ook leert kennen in de privésfeer. Zelfs klanten geven aan dat ze bij ons de warmte kunnen voelen”, glimlacht ze.  

Hoogseizoen bij Dicar Motorhomes  

Eropuit trekken tijdens COVID-19 is niet zo vanzelfsprekend. Gelukkig kan Dicar hier handig op inspelen, aangezien tripjes met de motorhome in de meeste gevallen wel is toegestaan. De stijgende populariteit van motorhomes ontging ook Sandra niet: “Het was veel drukker dan voorheen omdat we een veilige manier van reizen kunnen aanbieden. Het is hard werken en soms stresserend, maar iedereen werkt hier graag dus dat is geen extra moeite. 

Dicar

Alles om onze klanten  gelukkig te houden!” 

Wanneer we Sandra tenslotte vragen waarom ze Dicar als ideale werkgever ziet, antwoordt ze resoluut: “Ik kan niet met woorden omschrijven hoe leuk het is om hier te werken. Je zorgt er eigenlijk voor dat mensen hun droom kunnen naleven! Ik kom elke dag met plezier naar het werk. Eigenlijk heb ik gewoon de job van mijn leven gevonden. Ik weet zeker dat ik hier blijf tot aan mijn pensioen!”

In contact komen met Dicar

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan