Overslaan en naar de inhoud gaan
Dicar

Bij Dicar Motorhomes zorg je voor vakantie, vrijheid en comfort bij elke klant

Toegegeven: wie op vakantie wil in tijden waarin COVID-19 daar maar al te graag een stokje voor steekt, moet zijn creatieve knobbel bovenhalen. De tijd waarin we simpelweg op een vliegtuig stapten en de wereld ontdekten, ligt al een poosje achter ons. Al hoeft dat niet het einde van uw vakantieplannen te betekenen.   

Dicar Motorhomes is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van motorhomes, zowel nieuw als tweedehands. Niet nodig om die langverwachte vakantieplannen uit te stellen dus! Campers en mobilhomes bieden het perfecte alternatief voor wie er op een veilige, maar alsnog comfortabele en zorgeloze manier op uit wil.

Innovatief

Bij Dicar staat de Belgische consument centraal. “Ik bestudeer dagelijks de markt”, stelt Dirk Van Eyck, de zaakvoerder van het familiebedrijf. Op deze manier kan er tijdig worden ingespeeld op de hedendaagse noden van de consument, door de service en het aanbod hieraan aan te passen. Niet enkel wordt er gekeken naar het technische aspect, het oog wil ook wat en daar slagen ze bij Dicar eveneens in. Kleur, opties en gadgets zijn perfect aanpasbaar aan de persoonlijke wensen van de klant. Het hoeft niet te verbazen dat Dicar zich hierdoor tot marktleider heeft kunnen positioneren en steeds op zoek is naar nieuwe talenten om hun groei en succes mee te ondersteunen.

Gedreven

Om iedere klant steeds opnieuw de beste service te kunnen garanderen, rekent Dirk op tal van medewerkers zoals ervaren techniekers, maar eveneens gepassioneerde verkopers. Een gedreven en een klantgericht team maakt het verschil. Zowel voor het filiaal in Geel als in Wetteren, is Dicar momenteel op zoek naar profielen die zichzelf als ondernemend, flexibel en proactief bestempelen. 

Dicar

Samenhorigheid

Een goede werksfeer draagt bij aan een hogere productiviteit. Ook dat hebben ze bij Dicar goed begrepen. Regelmatig worden de werknemers getrakteerd op verschillende activiteiten, zoals bowling, karting of after-work drinks. Dit zorgt voor een betere onderlinge band tussen de verschillende afdelingen. “Mensen die zich goed voelen, zullen ook beter presteren”, aldus Van Eyck

Geïnteresseerd in een job bij Dicar? Hieronder je gegevens invullen!

In contact komen met Dicar

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan