Overslaan en naar de inhoud gaan
dhulst'

Bouw jij mee aan onze straffe verhalen bij dhulst'?

Al vier generaties lang schrijft de Lierse onderneming dhulst’ bouwgeschiedenis vanonder de Zimmertoren. Drie jaar geleden kwam Sophie D’Hulst (42) aan het roer en gaf ze het familiebedrijf een vrouwelijke touch, wat eerder zeldzaam is in de bouwsector. Om de vlotheid van alle straffe bouwverhalen te kunnen blijven garanderen, is dhulst’ op zoek naar gepassioneerde projectleiders & bezielde bouwvakkers.

dhulst’ staat open voor jou

Met de komst van Sophie verschoof het accent naar het einde van de naam. Want bij dhulst’ staan we open voor input van iedereen die mee wil bouwen aan nieuwe verhalen. Van straffe toekomstplannen, goede ideeën en prikkelende projecten krijgen we nooit genoeg.

Sophie: “Ik wil niet alleen bouwen, ik wil ook mooie projecten bouwen. Ik hou van architectuur. Dat gevoel voor esthetiek vertaalt zich in alles wat we maken.” Bovendien verlopen onze partnerships transparant, efficiënt en vlot. Kortom: dhulst’ staat open voor iedereen die graag een rol wil spelen in deze bouwwereld in verandering.

We maken een job op maat

Bij dhulst’ creëren we functies vanuit de behoeftes van onze werknemers. Jezelf goed voelen in je job is superbelangrijk, dat beseffen we maar al te goed. Daarom zoeken we naar een jobinhoud die zo nauw mogelijk aansluit bij je interesses en sterktes. Bovendien kun je ook een beroep doen op individuele coachingsessies en extra opleidingen.

dhulst'

Je werkt dicht bij huis

Geen uren in de auto of avondeten dat koud wordt. Bij dhulst’ werken we graag dicht bij huis. Al onze projecten vind je binnen een straal van 25 kilometer rond Lier. Niet enkel een winner voor de dhulst’jes zelf, maar ook voor de klant die steeds kan rekenen op een grote flexibiliteit en paraatheid.

You are what we need when…

… je vrolijkt bent en hard kunt lachen. Maar vooral wanneer je ons interessante knowledge te bieden hebt, punctueel bent en kwaliteit steeds vooropstelt. Oogkleppen heb je niet, want nieuwe bouwmethodes en technieken zie je graag komen. Daarnaast is jouw communicatieve knobbel sterk ontwikkeld, want jij weet dat alles staat of valt met de juiste afspraken.

Werken bij dhulst’ staat jou wel aan? Laat hieronder jouw gegevens achter en wie weet ‘bouw’ jij binnenkort ook van ons.

dhulst'

In contact komen met dhulst'

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan