Overslaan en naar de inhoud gaan
Denon Delhaize

Jan Denon, eigenaar van Denon Delhaize in Leuven: “Eten en drinken zijn twee hobby’s”

Leuven. Stad van studenten, de Oude Markt en brouwerij Stella Artois. Maar vóóral van de AD Delhaize Denon gelegen op de Brusselsestraat in het centrum van de stad! Een lokale Delhaize die al sinds 1886 niet meer weg te denken valt uit het Leuvense straatbeeld. “Wij zijn hier al efkes, ja. Ik heb de winkel van mijn ouders overgenomen, op voorwaarde dat ik het op mijn manier ging doen. Die hebben toen goed met mij gelachen, maar je ziet, het werkt!”, klinkt het bij Jan Denon, zaakvoerder en eigenaar van de winkel. Werken bij een familiale, lokale supermarkt valt daarbij moeilijk te vergelijken met grotere filialen: “We proberen hier gezelligheid te creëren”. 

Stabiliteit

De vierde generatie Denon staat momenteel aan het roer van deze winkel. “Het moet mijn grootmoeder of -vader geweest zijn die ermee begonnen is”, vertelt Jan. De winkel groeide door de jaren heen uit tot een vaste waarde onder de Leuvense studenten en inwoners. Al stond de tijd in de Delhaize zelf niet stil. Sinds de zomer van 2021 wandel je hier als klant én medewerker binnen in een moderne, hedendaagse supermarkt met nog steeds die gezellige familiale touch. “We zijn een stabiele en gezonde winkel, dat is een feit. Het verloop is hier zeer klein”, aldus Jan. 

Een goei roef

Een kleinere voedingswinkel met des te meer pit. Delhaize Denon omvat misschien niet dezelfde oppervlakte als grote supermarkten buiten de stad, maar boet daarom niet in aan assortiment en klantenbestand. “Je hebt hier alle leeftijden, nationaliteiten, gezinssituaties… Ik wil iedereen kunnen bedienen en een winkel zijn waarvan de mensen denken: ‘Awel, daar ga ik nu ne ké graag.’ Bij pieken rekenen we dan ook op 360 klanten per uur. Dat noemen we: ne goeie roef” (lacht). Werken op familiale schaal, maar toch tussen een breed gamma aan producten en klanten? You know who to call. 

Respect

Respect als waarde ligt hier in de bovenste la. Zowel zaakvoerder als medewerkers hebben het niet zo van de regeltjes. Zolang er beleefdheid, communicatie en hulpvaardigheid is, zit je hier op je plaats. “Wat wij te bieden hebben? Een aangename werksfeer, onder mensen die graag van drinken en eten houden”, sluit Jan af. 

Werken bij Delhaize Denon? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Denon Delhaize

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan