Overslaan en naar de inhoud gaan
Denon Delhaize

Greta zorgt voor kaas op de plank bij Delhaize Denon in Leuven

Al 16 jaar lang vind je Greta Nackaerts terug als medewerker bij Delhaize Denon in Leuven. Ze is er hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de zuivelafdeling, maar neemt er ook graag nog wat boekhouding bij: “Kassa’s maken, tellen, facturen maken voor de klant, dat doe ik ook allemaal”. 

Greta, vertel eens, hoe vond jij je weg naar hier?

“Ik heb eerst 20 jaar in een Spar gewerkt, maar daar was ik uitgekeken en zo ben ik beginnen zoeken naar iets anders. Ik heb echt mijn tijd genomen om rond te kijken – een zestal maanden. En hier was de eerste plek waar ik een goed gevoel bij had. Uiteindelijk zijn we 16 jaar verder en bleek dat gevoel ook juist te zitten.”

Hoe is jouw band met Jan, de eigenaar?

“Hier draait het om respect. Zowel van ons naar Jan toe, maar ook andersom. Dat is belangrijk! Als je bijvoorbeeld iets fout doet, wordt dat natuurlijk gezegd, maar steeds op een correcte manier. Jan is heel meelevend daarin. Je kan zeker ook iets persoonlijks aan hem kwijt of als er iets scheelt, kan je er met hem over praten. Zo weet ik bijvoorbeeld dat zuivel waarschijnlijk te zwaar gaat worden voor mij naar later toe, maar daar wordt rekening mee gehouden en een oplossing voor gezocht.”

Denon Delhaize

Was er zo’n moment dat er voor jou uit sprong?

“We hebben in de zomer de winkel vernieuwd. De rekken helemaal afgebroken en ook alles opnieuw opgebouwd. Hierbij mochten we zelf mee plannen. Degenen met een eigen afdeling, zoals ik met mijn zuivelafdeling, hebben mee mogen beslissen wat er precies kwam en waar het gezet werd. Dat was een heel leuke periode! Een nieuwe omgeving voelt altijd een beetje als een nieuwe start. Dat motiveert je ook.”

Waarom werk je hier graag?

“Vooral door de toffe sfeer. We komen allemaal goed overeen. ’s Morgens voor de winkel open is, staat radio staat op. We zingen eens mee (lacht), allee ja dat is tof! We zien mekaar ook buiten het werk en ga zo geregeld eens iets eten. Je hebt hier ook een goede mix van jonge en meer ervaren mensen. 

Ik kom elke dag heel graag werken. Dat is belangrijk in het leven: iets doen wat je graag doet. Ik heb nog geen enkele dag ’s morgens gedacht van: ugh, ik moet gaan werken. Vorig jaar moest ik 6 weken thuisblijven door een operatie. Ik stond hier na 3 weken weer! Toen deed ik wat lichter kantoorwerk, omdat ik absoluut wou terugkomen. Ja, ik werk hier gewoon graag. Het belangrijkste was dat ik opnieuw een plek vond waar ik me goed voelde, en die heb ik hier gevonden.”

In contact komen met Denon Delhaize

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan