Overslaan en naar de inhoud gaan
De Montil header

Mee achter de grill van evenementenlocatie De Montil

De geur van lekker eten en het geroezemoes van de ambiance die er heerst, komen je in Affligem tegemoet. Evenementenlocatie De Montil verzorgt onder meer privéfeesten, maar is voornamelijk bekend om haar businessevents in de breedste zin van het woord. Van koffiemeetings met broodjes tot en met zittende diners en gevarieerde buffetten. De koks zorgen voor de smaak, de kelners zorgen voor de beleving. Én daar kan jij aan bijdragen, vertelt medezaakvoerster Dorien: “We zijn momenteel voornamelijk op zoek naar een kok om ons keukenteam te versterken, alsook kunnen we nog iemand in de bediening gebruiken.”

Part of the family

Werken bij De Montil is deel uitmaken van een (h)echt familiebedrijf. De grootouders van Dorien startten in de jaren ’80 het bedrijf op en gaven met fierheid De Montil uit handen aan de jongere generaties. “Mijn oma kom je hier ook nog tegen, zij loopt hier vaak rond. Soms staat ze in het weekend zelfs nog tot middernacht mee af te wassen”, lacht Dorien. Een echte familiezaak dus, met maar liefst 42 jaar aan ervaring op de teller. “We bestaan inderdaad al geruime tijd, wat natuurlijk heel wat werkzekerheid én financiële zekerheid met zich meebrengt.” Wachten op loon doet niemand graag, toch? Bij De Montil word je steevast iedere maand op tijd betaald! 

De Montil werkgever

Variatie in de job

Van vaste menu’s is geen sprake hier: “Het werk hier in de keuken is heel afwisselend. Zeker niet zoals op restaurant, waarbij je elke dag hetzelfde menu klaarmaakt.” Een De Montil-kok moet dus wat van alle culinaire markten thuis zijn. Van een simpele, maar lekkere broodjeslunch tot het serveren van warme gerechten voor 400 personen. Dit keukenteam speelt het allemaal klaar. “Ik zou onze keuken omschrijven als ‘klassiek, met een moderne twist’. Er is trouwens zeker ook ruimte voor eigen inspraak. Heb je inspiratie? Dan valt dat altijd te bespreken met onze chef-kok. Het zou leuk zijn moest iemand het team vervoegen die zelf ook nieuwe, frisse ideeën aanbrengt. We proberen steeds een vernieuwde keuken te brengen”, vertelt Dorien. 

Variatie in de werkplanning

De variatie in de keuken trekt zich meteen ook door naar de werkplanning. Zowel keuken als zaal beschikken hier over een variabel uurrooster. Feestperiodes zijn vaak wat drukker, terwijl schoolvakanties meestal relatief rustig verlopen. Ideaal om bijvoorbeeld tijd te spenderen met the kids of er een weekje tussenuit te knijpen!

Kokkerellen of bedienen bij De Montil? Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met De Montil

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan