Overslaan en naar de inhoud gaan
DDS Car Cleaning WG 1

Passie voor wagens? Die deel je met de medewerkers van DDS Car Cleaning!

Daar staat ie dan. Jouw nieuwe wagen. Blinkend in de showroom. Klaar om opgehaald te worden. Je zou hierbij haast vergeten dat die wagen niet zo uit de fabriek kwam rollen, maar al een heel cleaning- en detailingsproces achter de rug heeft. Het team van DDS Car Cleaning ontzorgt dealerbedrijven inhouse door wagens tot in de puntjes voor te bereiden en af te werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. “Ik wil dat de wagen wordt aangeleverd zoals ik hem zelf wil ontvangen”, vertelt Philippe Dentant, zaakvoerder bij DDS Car Cleaning. 

Allrounder autocleaning

Dat is waar DDS Car Cleaning op dit moment naar uitkijkt. Zowel voor dealerbedrijven in Antwerpen als in West-Vlaanderen is een ‘alleskunner’ welgekomen. “Die persoon zal alles doen. Niet enkel de voorbereiding bijvoorbeeld”, vertelt Philippe. “Ervaring speelt hierbij geen rol. Onze medewerkers leiden jou hier intern op, zodat je onze manier van werken correct aanleert: polijsten, dieptereinigingen, lakbescherming, keramische coatings …” Al zal veel afhangen van de klant en het type wagen: “Elke garage heeft andere verwachtingen en ook de details zijn merkafhankelijk.”

DDS Car Cleaning WG 2

Hoge kwaliteit

Als allrounder wissel je af tussen twee à drie verschillende locaties, waarbij je aan tal van premium automerken werkt zoals BMW, Mini en Audi. Zowel nieuwe als demo- en occasiewagens passeren hier de revue en allemaal voldoen ze aan de DDS-kwaliteitsnormen alvorens je ze de showroom binnenrijdt: “We bieden kwaliteit aan die klanten. Je kan een auto maar één keer in ontvangst nemen. Het verschil in afwerking kan voor dat wauw-moment zorgen of net niet. De eisen en verwachtingen liggen dus hoog, maar onze mensen worden daar evenredig voor vergoed!” Om die kwaliteit te blijven waarborgen organiseert DDS Car Cleaning jaarlijks een opleidingsdag, waarbij je de kans krijgt om bijvoorbeeld jouw coating- of polijsttechnieken vrijblijvend bij te schaven. 

Passie voor auto’s

Op de jaarlijkse BBQ of het personeelsevent kan je alvast terugvallen met je collega’s op minstens één gemeenschappelijke interesse: wagens! “We vinden het belangrijk dat we genoeg momenten organiseren waarbij iedereen gezellig kan samenkomen. Die passie voor wagens bindt ons. Het is me dan zelf ook met de paplepel ingegeven. Dat krijg je er nooit meer uit! Wordt er een geboorte bij een medewerker gevierd? Dan geven we een klein autootje cadeau. Hoe vroeger ze ermee beginnen, hoe beter! (lacht).”

Werken als allrounder bij DDS Car Cleaning? Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met DDS Car Cleaning

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan