Overslaan en naar de inhoud gaan
Darcis Alken

Kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid. Daar blinkt verfspecialist Darcis al decennialang in uit.

ASVD, vooral bekend onder de naam Darcis, wordt in Alken en omstreken sterk bejubeld om haar kwalitatieve schilderwerken en ruim assortiment aan benodigdheden en decoratie. Altijd vriendelijk, flexibel en betrokken zonder ooit in te boeten aan kwaliteit. Zo groeiden ze na meer dan 60 jaar uit tot een monument in Limburg.

Familiebedrijf met geschiedenis

Drie generaties geleden werd de verfspeciaalzaak opgericht door grootouders Darcis. Grootvader Darcis ging dagelijks op pad om het hele dorp van mooi geverfde muren te voorzien, terwijl zijn vrouw de doe-het-zelvers bediende in de winkel. Het hele gezin werd grootgebracht tussen de verfpotten. Geen wonder dat ook de twee zonen de verfkriebels te pakken kregen. Toen de tijd rijp was, namen de zonen het roer over en lieten ze Darcis uitgroeien tot wat het vandaag is. Een tiental jaar geleden was het de beurt aan de derde generatie. Als 'dochter van' geen makkelijke klus, maar Kristien Darcis zet succesvol verder wat de mannen voor haar hebben verwezenlijkt.

Assortiment en services

Wat dankzij grootmoeder Darcis ooit begon met een winkel met verf en verfborstels, is nu uitgegroeid tot een showroom met een eindeloos assortiment. Dankzij het grote aanbod merken vindt de doe-het-zelver in Alken alles voor verfwerken, zowel binnen als buiten, maar ook behang, vloeren, onderhoudsproducten en raamdecoratie zoals lamellen en gordijnen. De combinatie winkel en eigen vakmannen is nog steeds een schot in de roos. Alles wat in de winkel verkrijgbaar is, kan geplaatst worden door hun medewerkers.

Particulieren en B2B

Het team van Darcis verdeelt haar focus over enerzijds particuliere klanten en anderzijds grotere (publieke) projecten. Die afwisseling is fijn voor het team. De ene week kunnen ze bij mensen thuis heel precies en gedetailleerd te werk gaan en zorgen voor een piekfijne afwerking. De week erna schilderen ze grote vlakken tijdens een groot project. Bij Darcis wordt er ook gekeken naar wie wat graag doet. Wie zijn job graag doet, doet die ook goed. En dat hebben ze bij Darcis goed begrepen. Ze spelen daarop in zodat iedereen voornamelijk kan doen wat hij graag doet.

Darcis Alken

Trendgevoelig

Up-to-date blijven met nieuwigheden en nieuwe trends in de sector vindt het team van Darcis ook heel belangrijk. Daarom investeren ze regelmatig in opleidingen zodat ze altijd mee zijn en klanten een optimale service kunnen blijven bieden. Zo zit kleuradvies altijd in het pakket inbegrepen. Vooral in de winkel is dat een grote meerwaarde. Afhankelijk van de noden van de klant kunnen de winkelmedewerkers hun eigen creativiteit gebruiken om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Open communicatie

Doorheen de jaren is de familiale sfeer op werkvloer bewaard gebleven. Er heerst een hele open en gemoedelijke sfeer in het team. Zaakvoerder Kristien maakt er ook prioriteit van dat iedereen elke dag met de glimlach komt werken. Maandelijks slaat ze met elke medewerker afzonderlijk een babbeltje om af te toetsen hoe het gaat. Als iemand met iets zit, is dat het uitgelezen moment om dat aan te kaarten. Dat is tijdsintensief, maar aan dat moment hecht het management veel waarde.

Nieuwe vakmannen

Een exponentiële groei staat niet op de planning van Darcis. Verder doen hoe ze bezig zijn, op dezelfde kwalitatieve manier die klanten van hen gewoon zijn, is daarentegen wel het plan. Klanten komen terug en vertellen het verder. Dat is het mooiste compliment en zorgt ervoor dat er werk zat is bij Darcis. Daarom zijn ze op zoek naar een ploegbaas en extra schilders. Vriendelijke, sociale en communicatief sterke vakmannen worden met open armen ontvangen bij Darcis. Omdat je vaak alleen of met twee op pad gaat, is vlot kunnen communiceren en een groot verantwoordelijkheidsgevoel een must. Heb je al ervaring als schilder dan is dat mooi meegenomen. In ruil voor jouw inzet biedt Darcis jou een fijn team, familiale werksfeer, doorgroeimogelijkheden, altijd een correcte verloning en projecten dichtbij huis.

In contact komen met Darcis

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan