Overslaan en naar de inhoud gaan
Cynex Team

Cynex is genomineerde Trends Gazellen 2020 Limburg

De nominatie is het gevolg van het groeitraject dat Cynex de afgelopen jaren heeft afgelegd. De effectieve verkiezing voor de ‘runner up’ is in maart, vanaf dan weten we ook of we mee mogen doen voor de nationale verkiezing. Spreekt voor zich dat we er trots op zijn, zeker omdat we altijd met een andere aanpak de markt in zijn gegaan en dit toch wel een bekroning is dat onze aanpak werkt. 

We genieten van deze erkenning en temporiseren tegelijkertijd om de kwaliteit en manier van werken te bewaken en blijven te verbeteren. Sowieso een dikke dankjewel aan het gehele team en alle klanten en partners voor het vertrouwen. 

Trends Gazellen Logo

Stiekem hopen op winst

Luidkeels gaan ze het bji Cynex niet roepen, maar stiekem hopen ze op meer dan een nominatie. De laatste jaren groeide Cynex van 10 naar 20 werknemers en de groeicijfers liegen er niet om.

De stelselmatige groei van het bedrijf noopt hen nu al om te gaan kijken naar uitbreiding op de Corda Campus. Ook het aantrekken van nieuw talent wordt steeds belangrijker. Om die reden is deze nominatie ook extra welgekomen. Het zet in de verf dat Cynex een succesvol bedrijf is en voor zowel klant als teamlid een juiste keuze is.

In contact komen met Cynex

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cynex
Cynex

Ontcijfer jij graag cijfers, om zo ondernemingen te laten groeien? Dan ben jij de ideale aanwinst voor de Cynex familie.

Gelukkig in je job, gelukkig in het leven. Werken bij Cynex is meer dan 'gewoon je job doen'. Wij geloven dat onze medewerkers onze sleutel tot succes zijn voor het realiseren van onze missie...
Lees meer
Cynex - management
Cynex

Accountancy die gericht is op de toekomst

Als accountant zijn we gericht op de toekomst. We zetten uw cijfers om in begrijpbare taal, in de juiste context en met een duidelijke richting voor de toekomst. Eentje waar wij aan je zijde staan...
Lees meer
Cynex
Cynex

Als werknemer bij Cynex gids je bedrijven doorheen hun groeiproces.

Werken bij Cynex is meer dan 'gewoon je job doen'. Gelukkig in je job, gelukkig in het leven. Werken bij Cynex is meer dan 'gewoon je job doen'. We laten Wesley aan het woord, hij is bestuurder en...
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan