Overslaan en naar de inhoud gaan
CTSL

Romina: "Elke donderdag is het feest bij CTSL!"

Wij spraken af met Romina, administratief bediende bij CTSL, en vroegen haar uit over haar job.

Hoi Romina, hoe ben jij bij CTSL terechtgekomen?

Romina: Hiervoor werkte ik als teamleader in een ander bedrijf. Dat was minder mijn ding, dus ging ik op zoek naar iets anders. Via een uitzendkantoor ben ik in contact gekomen met CTSL. De functie sprak me meteen heel erg aan. Het eerste gesprek met Heidi, één van de zaakvoerders, vond ik heel aangenaam. Dankzij zo'n gesprek krijg je toch meteen een beeld van het bedrijf. Wat me zo hard aansprak was de diversiteit in de job. Ik heb geen ervaring met trucks en trailers, maar mijn gevoel zat meteen goed. Het bevalt me heel erg hier.

Wat was jouw eerste indruk van het bedrijf?

Romina: Tijdens het eerste gesprek werd meteen duidelijk dat ze collega's zoeken die mee willen groeien, maar ook mee willen denken met het bedrijf. Dat is heel fijn om te ervaren. CTSL geeft je opportuniteiten en kansen. Dat voelde ik meteen. Het is een groot bedrijf dat toch heel familiaal aanvoelt. Die indruk had ik vanaf de eerste minuut.

Op welke vlakken onderscheid CTSL zich t.o.v. andere werkgevers?

Romina: De vrijheid en flexibiliteit die we krijgen bij CTSL vind je niet overal. Dat is veel aangenamer werken. Die flexibiliteit trekken ze ook door naar de klanten. Bij een defect of probleem van een chauffeur is het onze taak om hem zo snel mogelijk verder te helpen en terug op de baan te krijgen. Iedereen van het team weet dat dat prioriteit heeft. Ze zeggen het op veel plekken, maar hier staat de klant écht centraal.

CTSL

Hoe zou je de sfeer binnen het bedrijf omschrijven?

Romina: Heel familiaal! De zaakvoerders zijn heel betrokken en toegankelijk en dat is eigenlijk niet anders tussen de collega's onderling. Alles is hier bespreekbaar. Er wordt hard gewerkt, maar altijd in een ontspannen sfeer. En elke donderdag is het feest! Dan bestellen we altijd met z'n allen frietjes. Supergezellig!

Jij bent op zoek naar een nieuwe collega en ook de werkplaats zijn er handen tekort. Hoe zou je iemand overtuigen om bij CTSL te komen werken?

Romina: Je komt hier terecht in een groeiend, familiaal bedrijf waar klanttevredenheid centraal staat. Je krijgt veel verantwoordelijkheid én je wordt geapprecieerd. De zaakvoerders zijn niet verlegen om te zeggen dat je goed bezig bent. Dat is heel fijn en geeft voldoening. Daarnaast krijg je hier ook veel kansen om te groeien en worden we gestimuleerd om opleidingen te volgen als we daar zin in of nood aan hebben. Je kan hier zelf groeien terwijl je het bedrijf laat groeien!

Welke eigenschappen moet jouw perfecte nieuwe collega bezitten?

Romina: Het klinkt cliché, maar een nieuwe collega moet iemand zijn waar je op kan terugvallen. Elkaar helpen is heel belangrijk. Er moet natuurlijk hard gewerkt worden, maar het is liefst ook heel leuk en gezellig. Iemand waarmee je kan lachen, is altijd welkom. Daarnaast is flexibiliteit, vooral op de werkplaats, een must. Je weet nooit met welk probleem een klant bij ons komt aankloppen.

Met welke 3 woorden zou je CTSL omschrijven?

Romina: CTSL is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf. Het is heel fijn om mee aan de weg te mogen timmeren!

In contact komen met CTSL

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan