Overslaan en naar de inhoud gaan
CTSL

CTSL houdt in volle groei vast aan uitmuntende klantenservice en familiale sfeer tussen mechaniekers

Na jarenlange ervaring als consultant zag Han Verboven een gat in de markt. Daarom richtte hij in 2012 CTSL op. Bij CTSL kan men terecht voor het onderhoud en herstellingen van trucks en trailers. Daarnaast zijn ze ook dealer van o.a. Ford Trucks en verhuren ze vrachtwagens en trailers. Han en zijn echtgenote Heidi staan samen aan de leiding van het bedrijf. Han focust zich op het klantencontact en het commerciële aspect terwijl Heidi achter de schermen alles in goede banen leidt. Deze twee complementaire leiders zorgen voor de familiale sfeer in de garage.

Volle groei

Initieel lag de focus van CTSL op herstellingen aan trailers. Al snel breidden ze hun niche uit en richtten ze zich ook op motorvoertuigen. Vandaag zorgt het herstel, onderhoud en reparaties van motorvoertuigen voor het meeste werk. In 2018 zetten ze daarbij ook de stap naar het verhuren en verdelen van trucks en trailers. Je kan dus wel stellen dat Han en Heidi niet hebben stilgezeten de voorbije jaren. Ze hebben hard gewerkt om het plan dat ze vanaf dag één hadden voor CTSL in realiteit om te zetten. Toch stopt de groei hier niet voor CTSL. Het was onvermijdelijk dat de garage op een moment te klein zou worden voor de grote groeiplannen van het duo. 

Overname & verhuis

In 2021 nam CTSL het Genkse bedrijf TTS, gespecialiseerd in truckservice, over. Die overname bracht ook de verhuis naar een grotere locatie in Genk met zich mee. Han en Heidi herkenden zichzelf, hun visie en hun waarden in TTS. Beiden streven ze naar ongeëvenaarde klantenservice. Daarnaast was het overgenomen bedrijf ook uniek in het aanbieden van in-house herstellingen en revisie van versnellingsbakken voor klanten uit het hele land. Die unieke service, de locatie en de expertise van het team zag CTSL als een mooie aanvulling op hun eigen aanbod.

CTSL

Meesterlijke klantenservice

Dankzij de overname kan CTSL dagelijks rekenen op een team van 7 dat zorgt voor een uitmuntende klantenservice. In de garage geldt één regel: klantvriendelijkheid en -tevredenheid. Daar staat CTSL om bekend. Elke vaste klant kan rekenen op die belofte. Ongeacht hoe hard CTSL groeit, op vlak van klantenservice worden geen compromissen gesloten.

Extra handen

Na de overname en het samenvoegen van de twee teams hebben ze dan wel meer handen, maar ook meer werk. Want met een extra bedrijf en extra diensten komen ook extra klanten. Extra helpende handen om het team te versterken zijn dan ook van harte welkom in Genk. Ervaren mecaniciens die zelfstandig kunnen werken worden met open armen ontvangen. Ook aan de balie is er nood aan een extra persoon om de klanten met de glimlach verder te helpen.

Geven en nemen

Han en Heidi vinden het belangrijk om hun werknemers veel vrijheid te geven. Iedereen heeft zijn talenten en doet het ene werk liever dan het andere. Daar proberen de zaakvoerders samen met de werkplaatsleider steeds rekening mee te houden. Elke werknemer krijgt ook de ruimte om aan te geven wat hij nog wil bijleren. Dat wordt ook gestimuleerd. Han en Heidi zijn zeer begripvolle en flexibele zaakvoerders en dragen het familiale contact hoog in het vaandel. In ruil daarvoor verwachten ze die flexibiliteit ook terug van hun team. Open communicatie tussen collega's en zaakvoerders zorgt ervoor dat iedereen zich bij CTSL thuis voelt.

In contact komen met CTSL

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan