Overslaan en naar de inhoud gaan
ComTIS

Ronny leidt elk project in goede banen bij ComTIS Services

Al 3,5 jaar werkt Ronny Jansen bij ComTIS. Als ervaren projectmanager organiseert hij moeiteloos alle projecten die met vernieuwing, uitbreiding en innovatie te maken hebben. Hij zorgt voor een efficiëntere structuur binnen het ComTIS-landschap en functioneert eveneens als rechterhand van Wilfried, de gedelegeerd bestuurder. 

Hoe ziet jouw typische werkweek eruit, Ronny?

“Geen enkele week is hetzelfde. Ik organiseer voornamelijk de nationale projecten van Bpost. Dit gaat heel breed, van onderhoud van daken tot kleine herstellingen. Ik ben dus vooral bezig met die projecten te plannen en coachen. Ik probeer zoveel mogelijk betrokken te zijn door de werven te bezoeken. Sporadisch bel ik ook mensen op om te horen met wat ze bezig zijn en of alles goed verloopt. Meestal begin ik rond 7-8 u ’s ochtends en ik eindig om 19-20u. Maar hé, dat is de passie voor de job he!”

 

Hoe is de relatie tussen collega’s hier?

“Super vind ik! Het is natuurlijk wat moeilijker communiceren met de mensen van verder gelegen vestigingen, zoals bijvoorbeeld Gent. Qua afstanden is dat niet altijd makkelijk, maar we proberen iedereen altijd zo goed mogelijk te betrekken. Ik sta er namelijk op dat er een goede sfeer is! We lachen hier heel wat af, maar er wordt ook hard gewerkt. De verhouding tussen plezier en werk is in balans bij ComTIS en dat is belangrijk. Verder kan iedereen ook altijd terecht bij ons, zowel met werkgerelateerde als persoonlijke vragen of problemen. Dat doen ze ook geregeld, dus die boodschap is goed aangekomen.”

ComTIS

Heb jij hier nog doorgroeimogelijkheden?

“In principe kan ik nog maar één stoel opschuiven en dat is deze van Wilfried waar ik nu even op zit (lacht). Maar dat is niet meteen mijn ambitie, ik sta liever echt tussen de mensen. Ik doe gewoon graag wat ik nu doe, je kan wel zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt heb. Voor mij is het goed zo!

Ik ben hier 3,5 jaar geleden aangenomen als projectleider, maar de bedoeling van Wilfried was altijd om mij hogerop te krijgen. Ik wou dat zelf ook natuurlijk. Voordat ik naar ComTIS kwam, heb ik 15 jaar gewerkt in een andere firma samen met Wilfried. Toen hij de overstap maakte naar ComTIS, ben ik hem gevolgd. We werken in totaal al 25 jaar samen, wat maakt dat we weten wat we aan mekaar hebben, of wat we net niet aan mekaar hebben (lacht).  Wilfried en ik, wij zijn een soort tandem. Ik krijg nu ook veel meer vrijheid om mijn eigen ding te doen in vergelijking met mijn vorige job, dat is heel belangrijk voor mij.”

Hoe zou je de bedrijfscultuur hier omschrijven?

“Ik omschrijf het als een leuke bende die aan dezelfde kant van het koord trekt en die door het vuur zou gaan voor mekaar. Als ik werknemers ’s nachts zou opbellen met een probleem, dan zouden ze meteen komen. Het teamgevoel is hier heel belangrijk, zeker als servicebedrijf. Je moet vaak heel snel handelen – bij sommige contracten moet er binnen de 4 uur gereageerd worden op een aanvraag en moet het probleem binnen de 4 dagen opgelost zijn. Dat vereist dus wat flexibiliteit. Als iedereen in zijn eigen hokje zit dan kom je in een servicebedrijf nergens. Natuurlijk is ontspanning ook belangrijk, dus organiseren we regelmatig feestjes onder collega’s - die zijn heel leuk! Ik zeg altijd: ‘Feestjes zonder ComTIS zijn gewoon bijeenkomsten’!” 

In contact komen met ComTIS Services

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan