Overslaan en naar de inhoud gaan
ComTIS

Technische en bouwkundige expertise in één? ComTIS!

ComTIS Services, vroeger Vanhout Facilities, in Geel zag in 2007 het levenslicht als onderdeel van de Groep Vanhout. Ze onderscheiden zich van concullega’s door zich te ontfermen over zowel het technisch als bouwkundig onderhoud van gebouwen. Het bedrijf is de laatste 4 jaar uitgegroeid van een 12-koppig team, naar een familie van 150 specialisten, ondertussen ondergebracht in de ComTIS Group. Vele handen maken licht werk, dus extra manschappen zien ze hier graag komen!

Team work

… makes the dream work. Teamplayers zijn van het allergrootste belang voor het bedrijf. Een goede samenwerking binnen een leuk team bevordert niet alleen de sfeer, maar komt ook de werkprestaties ten goede. Geen plaats voor hokjesdenkers of solo riders, maar wel meedenkende groepsspelers. 

Groeiende expertise

Ben je schoolverlater? Dan ben je hier een graag geziene gast. De firma schenkt veel aandacht aan opleidingen en de professionele ontwikkeling van hun werknemers. Zowel nieuwe als ervaren medewerkers krijgen de kans om extra personeelsopleidingen te volgen en zo meester in het vak te worden.

Sfeer en gezelligheid

De firma hecht evenveel waarde aan ontspanning als inspanning. Werknemers worden ten gepaste tijden getrakteerd op een feestje of hapje-tapje. Deel uitmaken van het team en jezelf goed voelen in je job, staat hier centraal. Er is dan ook geen sprake van een drempel tussen arbeiders en bedienden!

In contact komen met ComTIS Services

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

ComTIS
ComTIS Services

Ronny leidt elk project in goede banen bij ComTIS Services

Al 3,5 jaar werkt Ronny Jansen bij ComTIS. Als ervaren projectmanager organiseert hij moeiteloos alle projecten die met vernieuwing, uitbreiding en innovatie te maken hebben. Hij zorgt voor een...
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan