Overslaan en naar de inhoud gaan
Cleaning Professionals

Vanaf de eerste dag krijg je bij Cleaning Professionals 100% vertrouwen

Cleaning Professionals zorgt al sinds 2007 voor een professionele schoonmaak bij kleine alsook grote bedrijven. Peter Augusteyns, de dagelijkse bestuurder van Cleaning Professionals werkt er al sinds het begin. Hij kent het bedrijf als geen ander, dat is dan ook de reden dat hij allround in het bedrijf kan worden ingezet. 

Continuïteit 

Cleaning Professionals zorgt steeds voor zoveel mogelijk continuïteit tussen beide partijen. Onze medewerkers steeds werkende bij dezelfde klant, dat is het doel. Dat is mogelijk, maar alleen op 1 voorwaarde. Er moet sprake zijn van een match tussen de klant en de poetsmedewerker. Ze zoeken naar een schoonmaakmedewerker die past bij de klant. Een samenwerking waarbij beide partijen zich goed voelen. Kortom, ze luisteren naar de klant, maar ook naar hun eigen medewerkers. 

E-learning 

Binnenkort rolt Cleaning Professionals uit met een eigen E-learning platform. Dit zorgt ervoor dat schoonmaakmedewerkers aan de hand van video’s nieuwe basistechnieken kunnen aanleren. Een interessante en vooral vernieuwende manier van leren die ook nog eens volledig past binnen het bedrijf. De schoonmaakmedewerkers van Cleaning Professionals werken doorheen heel België waardoor dit een ideale manier is om op de hoogte te blijven van alle vernieuwende technieken. 

Cleaning Professionals

Betrokkenheid & vertrouwen 

Bij Cleaning Professionals moet je je niet meteen bewijzen. Je krijgt vanaf de eerste dag 100% vertrouwen. Zoals Peter zegt: “Kennis kan geleerd worden, de wil om te werken is veel belangrijker.“ Wat nog meer belangrijk is, is dat ze op hun medewerkers moeten kunnen rekenen, maar ook het respect voor de huisregels van de klant. Cleaning Professionals is niet alleen betrokken naar hun klanten, maar ook naar hun medewerkers. Tevreden collega’s zijn gemotiveerd om te werken en zorgen voor kwaliteit. Het is dus mogelijk om door te groeien van schoonmaakmedewerker, naar mobiele medewerker of regioverantwoordelijke. Als je zelf aangeeft wat je wil, dan wordt er zeker naar je geluisterd.

In contact komen met Cleaning Professionals

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan