Overslaan en naar de inhoud gaan
Cleaning Professionals

Dankzij Cleaning Professionals kon Rita van haar hobby haar beroep maken

Rita is ondertussen al meer dan 20 jaar werkende bij Cleaning Professionals. Het schoonmaken van bedrijfsgebouwen, events of beurzen is niets nieuws voor haar. Schoonmaken doet ze dan ook al heel haar leven met passie. Een job bij Cleaning Professionals was een logische stap in haar carrière. 

Rita, kan je vertellen waarom je voor Cleaning Professionals koos?

20 jaar geleden was ik op zoek naar een nieuwe job. Mijn doel was om een job te vinden die ik graag zou doen. Op dat moment nam een collega contact met mij op. Ze vroeg of ik haar plaats wou innemen bij het bedrijf Cleaning Professionals. Ik heb eigenlijk geen moment getwijfeld waardoor ik er snel ben ingerold. Tot op heden ben ik hier nog steeds gelukkig en zou ik niet weten waarom ik een andere job zou zoeken. 

Zijn er mogelijkheden om door te groeien? 

Als je dat wil, dan kan dat. Je moet er voor openstaan en zelf je verantwoordelijkheid opnemen om door te groeien. Zelf heb ik ook een keer de kans gegrepen om door te groeien. Zo’n 20 jaar geleden begon ik als poetsmedewerker, daarna werd ik regioverantwoordelijke. Uiteindelijk heb ik beslist om toch terug te gaan poetsen. Ik miste dat en uiteindelijk weet ik nu dat mijn passie voornamelijk daar ligt. Je kan dus doorgroeien, maar het moet zeker niet. 

MCB

Hoe is de relatie met je collega’s? 

We komen voornamelijk in contact met onze regioverantwoordelijke. Met andere poetsmedewerkers hebben we over het algemeen weinig contact. De meeste poetsmedewerkers gaan alleen schoonmaken bij hun vaste klanten. Daarnaast zijn we ook met zoveel medewerkers dat we elkaar niet allemaal kunnen kennen. Je moet er dus wel voor openstaan om zelfstandig te werken en daarnaast je plan te trekken. 

Hoe ziet er voor jou een werkweek uit? 

Ik begin altijd rond een uur of 8 bij een eerste klant. Als ik daar klaar ben dan ga ik naar een andere klant en dan ben ik ongeveer klaar rond 17u of 18u. Gemiddeld ben ik een 2 tot 4 uur bij een klant, afhankelijk van wat ik precies allemaal moet schoonmaken. Dat wil dus zeggen dat ik ook veel op de baan zit. Toch is mijn job wel variërend genoeg omdat ik niet altijd bij dezelfde klanten zit. Ik ga ook regelmatig bij klanten langs waar normaal gezien een andere collega schoonmaakt, maar niet aanwezig kan zijn wegens ziekte of vakantie. 

Cleaning Professionals

Wat vind je zo leuk aan deze job? 

Over het algemeen zijn de meeste werkdagen hetzelfde, maar toch is het schoonmaakwerk zeer gevarieerd. Zo werk ik bijvoorbeeld al 12 jaar bij dezelfde mensen, maar dat vind ik net fijn. Als je bij een klant schoonmaakt en dat klikt goed, dan mag je daar ook gewoon blijven poetsen.

Bij Cleaning Professionals proberen ze zo weinig mogelijk te switchen, dus als je een connectie opbouwt met je klanten dan kan je die ook gewoon blijven onderhouden.

In contact komen met Cleaning Professionals

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan