Overslaan en naar de inhoud gaan
ciné citta

Van jobstudente naar vaste functie: Irem is kelner bij Ciné Città

De 23-jarige Irem Ozzobuoglu heeft een master diploma toegepaste economische wetenschappen op zak, maar toch verkiest ze om iets helemaal anders te doen. Drie jaar geleden begon Irem als jobstudente bij restaurant Ciné Città op de C-mine in Genk en ondertussen functioneert ze zelfs als rechterhand van Bram, de zaakvoerder. Binnenkort vat ze nieuwe studies aan, waardoor er weer ruimte vrijkomt in het Ciné Città-team. 

Hoe komt het dat je hier bent blijven plakken, Irem?

“Ik vind het hier heel fijn. Met Bram zelf ook, da’s ne toffe. Daarnaast zijn de ligging en locatie uniek natuurlijk. Veel van de klanten zijn dan ook toeristen en die hebben altijd wel iets leuks te vertellen (lacht). Maar echt hè! Het contact met mensen, dat vind ik echt geweldig. Dat is ook de reden waarom ik hier ben blijven werken, maar vanaf september ruil ik mijn vaste functie terug in voor vakantiewerk want ik ga terug studeren: een master in educatieve opleiding!”

Oh fijn! Die band met de zaakvoerder zit dus wel goed?

“Ja, hij helpt ook zelf, dus ik zie hem niet als de baas om het zo te zeggen. Dat vind ik veel fijner dan iemand die de hele tijd het team zit te dirigeren. Dat voelt bij Bram niet zo aan. Je kan trouwens ook bij hem terecht met privézaken. Gisteren had ik het er nog over. Ik zat met een probleem met een aantal keuzevakken die ik wou opnemen en toen heb ik hem om advies gevraagd. Hij helpt daar ook in! Ik weet dat ik ook bij het team terecht kan, moest ik een probleem hebben. Het gebeurt regelmatig dat we na sluitingstijden nog efkes blijven om wat te praten en iets te drinken. Dat hoeft zeker niet altijd over het werk te gaan.”

ciné citta

Hoe ziet jouw werkplanning eruit?

“Ik werk hier momenteel nog vast, dus ik heb ook vaste uren. Desondanks blijft het horeca, dus dat vraagt wel om een beetje flexibiliteit. Binnen het team moet je ook kunnen rekenen op mekaar. Als je bijvoorbeeld kan regelen dat iemand jou kan vervangen voor een shift, dan kan dat ook perfect. Zo had ik een vakantie gepland in juli en dan had ik het zo geregeld dat ik ook kon gaan.”

Kan je tenslotte Ciné Citta in 3 woorden omschrijven?

“Familiair, gezellig en openheid naar elkaar toe. We zijn een hecht team, dat vind ik heel belangrijk!”

In contact komen met Ciné Citta

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan