Overslaan en naar de inhoud gaan
ciné citta

Bij Ciné Città gaan niet enkel de klanten met een glimlach buiten, maar ook het team zelf

Van Zwitserland en Frankrijk, naar de C-mine in Genk. Bram Gers legde al een heel parcours af voordat hij lounge bar/restaurant Ciné Città overnam. Na zijn opleiding bij de hotelschool in Koksijde, deed hij jaren en vooral tonnen ervaring op het in buitenland. Die kennis nam hij mee naar Genk, waardoor Ciné Città uitbloeide tot een bedrijvig en gezellig Italiaans/Mediterraans restaurant. Om die molen vlot draaiende te houden, zijn ze op zoek naar extra horecatalenten om hun team te vervoegen. 

Unieke trekpleister

Gelegen tussen de Genkse mijngebouwen kan je o.a. genieten van een Zuiderse tapasplank of een Mediterraanse dorade uit de oven. Ciné Città voorziet zowel voor haar vaste klantenbestand, als de vele toeristen en cinemabezoekers graag een lunch, diner of gezellige aperitivo. Voor de medewerkers van het restaurant betekent dit vooral goed communiceren, houden van klantencontact en een gedreven teamspirit. “Ik wil dat mijn klanten mijn personeel geweldig vinden”, benadrukt Bram. 

ciné citta

Teamgeest

Een vlotte service vraagt om een vlot team. Veel couverts serveren op één avond doe je niet in je eentje. De samenhang en klik tussen het team zorgt ervoor dat iedereen goed is ingespeeld op elkaar, waardoor gerechten in no time hun weg naar de tafel vinden. Ervaring is zeker een meerwaarde, maar geen must. Affiniteit met de branche is des te meer gewenst. Jij weet dat vakbekwaamheid en een stevige portie inzet twee grote pijlers binnen de horeca vormen en deinst daar niet voor terug. Integendeel, elke dag opnieuw geef jij het beste van jezelf, want de passie voor de job heeft bij jou altijd de overhand.

Ambitie

Lekker tafelen doen we allemaal graag. Vaak wordt er dan ook wel eens vergeten dat er zowel een georganiseerd systeem, als team schuilt achter die vlotte bediening. Onze gedreven en ambitieuze kelners en barmannen (of vrouwen) geven elke dag opnieuw het beste van zichzelf om de klanten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Al dat harde werk loont natuurlijk dubbel zo hard, wanneer je de mensen glimlachend ziet vertrekken. Laat dat net zijn waar jij voldoening uit haalt!

Interesse om mee te draaien bij Ciné Città? Laat dan hieronder jouw gegevens achter.

In contact komen met Ciné Citta

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan