Overslaan en naar de inhoud gaan
Carrefour market reet

In Reet verwelkomt Carrefour Market je maar al te graag

Iedereen is welkom in ons Reet’. De slogan van de jaarmarkt in Reet laat weinig aan de verbeelding over. Maar dat geldt eveneens voor Carrefour Market Reet. Een familiale franchise met de focus op lokaal en vers. Zaakvoerder Sven Bonaers licht toe: “We gebruiken de naam Carrefour wel, maar de regeling en samenwerking organiseren we zelf. Wij werken met een veel persoonlijkere aanpak”. Om de versafdeling te ondersteunen verwelkomt hij maar al te graag helpende handen. 

Samenhang

Samen uit, samen thuis. En dat mag je best letterlijk nemen, want veel collega’s carpoolen of fietsen samen naar het werk. Om die onderlinge band nog meer te versterken wordt er af en toe gedacht aan een extraatje. Chocolade paaseitjes bij Pasen of een zelfgeschreven brief van de Sint? Het draagt allemaal bij aan de teamsfeer die hier o zo hoog in het vaandel wordt gedragen. Die kleine momentjes worden bij Carrefour Bekersveld niet vergeten.  

Familiebedrijf

Ondanks dat de naam ‘Carrefour’ bij iedereen meer dan gekend is, hoeft dat niet te betekenen dat je terechtkomt bij een groot, onpersoonlijk supermarktconcern. Een nummer ben je hier niet, een mens des te meer. ‘Ik ken hier van iedereen het reilen en zeilen thuis. Dat schept een enorme band’, vertelt Sven. Een persoonlijke en individuele aanpak staan centraal binnen deze familiale franchise. ‘Wij zijn een familiebedrijf met fijne collega’s ondereen’, klinkt het. 

Vooruit met de geit

Ik ben zelf begonnen in ’93 als magazijnier in een supermarkt. Als ik één ding goed kon, dan was het winkeltje spelen’, lacht Sven. Gedrevenheid en motivatie gaan hier hand in hand. Opleidingen zit bij Carrefour Bekersveld verweven in de bedrijfscultuur. Typische cursussen voor de versafdeling vertalen zich bijvoorbeeld in het correct hanteren van verschillende snijmachines en een uitgebreidere productkennis. Heb je ambitie om de groeien? Dan kan dat. Zit je goed op je plek? Dan kan dat ook. 

Werk jij graag met voeding en heb je een zekere people feeling? Dan is Carrefour Bekersveld dé plek voor jou. Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Carrefour market Reet

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan