Overslaan en naar de inhoud gaan
Carrefour market reet

Caro, bediende charcuterie bij Carrefour Market Reet: “Het fijne is dat je de klant blij kan maken”

De 20-jarige Caro Blanpain werkt sinds kort als vaste bediende aan de charcuterie bij Carrefour Bekersveld in Reet. “Sinds deze week nog maar pas”, vertelt ze. Caro begon er als jobstudent, maar vond hier uiteindelijk haar passie: de klant gelukkig maken. 

Caro, vanwaar de switch van student naar vaste tewerkstelling?

“Ik werk hier nu twee jaar. Sinds deze week ben ik hier voltijds begonnen. Dat is wel spannend! Afgelopen zomer had ik hier ook al voltijds gewerkt, maar dan nog als student. Ik was toen nog niet zeker of ik wou verder studeren of niet. Maar ik kende alles al wel ondertussen, dus dat vergemakkelijkt het rechtstreeks doorstromen naar een vaste job. Bakkerij doe ik nog niet. Alles met ovens weet ik nog niet goed, maar dat wordt binnenkort sowieso aangeleerd.”

Hoe ben je bij Carrefour Bekersveld terechtgekomen?

“Ik was ongeveer 17 jaar en op zoek naar een studentenjob. Mijn schoonzus werkte hier destijds ook en zei: ‘Caro, je moet daar gaan werken! Da’s daar superplezant, echt een goede sfeer. Dus ga daar eens keer horen’. Vervolgens ben ik naar hier gekomen en werd ik vrijwel direct aangenomen. Ik ben meteen met veel enthousiasme gestart en na twee jaar voel ik dat nog steeds zo (lacht). 

Ikzelf ben heel klantgericht. Dat sociale aspect trekt me echt aan in een job. Je komt ook in een heel leuke familiale sfeer terecht. De collega’s zijn echt superplezant om mee te werken. Er ontstaan zelfs vriendschapsbanden, waardoor dat we buiten het werk ook afspreken. Dat maakt het gewoon heel leuk om te komen werken.”

Zou je zelf nog willen doorgroeien naar andere functies hier?

“Waar ik nu ben, is het heel goed. Bij de charcuterie heb je het meeste contact met de klant. Dat is de functie die ik nodig heb. Zeg ik van: ‘De rest wil ik niet doen’? Nee, zeker en vast niet. Je hebt veel doorgroeimogelijkheden, die je krijgt van Sven. Als je in de winkel wil gaan staan, is dat geen probleem. Dat moet je gewoon aangeven. Idem voor de kassa.” 

Hoe zit het met jouw band met Sven, de zaakvoerder?

“Heel goed. Ja, echt heel goed (lacht)! Wij lachen echt heel vaak met elkaar en maken vaak mopjes. Dat maakt het heel fijn om met hem samen te werken, want je kan daar echt alles aan kwijt. Zowel op werkvlak als privé. Hij ziet dat ook direct als er iets met je aan de hand is.

In contact komen met Carrefour market Reet

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan