Overslaan en naar de inhoud gaan
BW Trailers

Een warm welkom krijg je niet alleen bij BW Trailers, dat geef je ook

In Duffel vinden we producent van aanhangwagens B.W. Trailers. Wat in 1999 begon met het maken van twee aanhangwagens, resulteert de dag van vandaag in de productie van 13.000 stuks per jaar. En daar stopt het niet. “We beschikken nog over veel capaciteit in de productie. Ik hou altijd rekening met een groei van 20% per jaar. Dat is veel, ja”, geeft Bjorn Willems toe, zaakvoerder van B.W. Trailers. Om die groei te ondersteunen en mee helpen te verwezenlijken is de firma voornamelijk op zoek naar een receptionist(e) die de logistieke administratie in handen neemt. Maar ook magazijniers en vrachtwagenchauffeurs zien ze hier graag komen!

Marktleider in België

Van klein tot groot. Van heel simpel tot complex maatwerk. B.W. Trailers assembleert en monteert bijna alle soorten aanhangwagens tot 3.500 kg. Of het nu kleine bakaanhangwagens voor privégebruik zijn of een marktwagen, B.W. Trailers regelt het allemaal. En dat doen ze goed, want de firma is marktleider binnen België als het aankomt op ongeremde aanhangwagens en de nummer twee op vlak van geremde. Bekende groepen werken graag samen met deze producent, wat blijk geeft van hun internationale erkenning.

BW Trailers

Ding ding

Goed werk moet natuurlijk beloond worden. Wanneer de medewerkers van B.W. Trailers iedere zomerse dag de ‘ding ding’ van de ijskar horen, weten ze wel hoe laat is. En als het dat niet is, dan is het wel de jaarlijkse frietkraam ter ere van Bjorn’s verjaardag. Eén ding is zeker: afvallen ga je hier niet doen! Te veel gegeten? Dan kan je zonder problemen aan de mouw trekken van de zaakvoerder: “Je kan altijd bij mij terecht. Ik loop hier 20 keer per dag over de werkvloer, dus trek gerust aan mijn arm als er iets is op privé- of werkvlak.”

Volk over de vloer

Zo’n tiental chauffeurs en dealers passeren dagelijks de balie van B.W. Trailers. Een warm onthaal en goede, correcte begeleiding en opvolging is dan ook een must. Een must die nog ingevuld moet worden, want een nieuwe receptionist(e) is exact wat ze hier nodig hebben. Heb je technisch inzicht? Of ervaring in de dispatch? Kan jij multitasken, maar tegelijk ook rustig blijven? Claim die balie, want dan ben jij precies wat ze zoeken!

Jouw interesse is gewekt? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

BW Trailers

In contact komen met BW Trailers

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan