Overslaan en naar de inhoud gaan
BP Trans & Zn vrachtwagen

BP Trans & Zn zorgt ervoor dat elk product veilig op bestemming geraakt

De thuisbasis van transportfirma BP Trans & Zn situeert zich in Bonheiden, maar hun vrachtwagens vind je zelfs tot over de landsgrenzen heen terug. Wat in 2008 initieel startte als een tweekoppig bedrijf tussen vader en zoon, groeide uit tot een team van 10 geëngageerde vrachtwagenchauffeurs vandaag. BP Trans & Zn ontfermt zich, zowel nationaal als internationaal, over het transport van voornamelijk bloemen, planten, groenten, fruit en levensmiddelen doorheen de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Om al hun klanten vlot te kunnen blijven bedienen en hun sterke groei op te vangen, is de firma op zoek naar extra vrachtwagenchauffeurs. 

Flexibiliteit

BP Trans & Zn onderscheidt van zich van andere transportbedrijven door de hoge mate van flexibiliteit naar haar medewerkers toe. Samenspraak en overleg spelen hierin een prominente rol. Daartegenover wordt er een wederzijdse flexibiliteit van haar chauffeurs verwacht. Koelvervoer en levensmiddelen zijn delicate producten die zich niet altijd aan de vooropgestelde planning houden. 

BP Trans & Zn vrachtwagen

Vrijheid

Niet enkel de vrijheid om alleen op pad te gaan, maar eveneens de vrijheid om jouw truck persoonlijk aan te kleden. Alle medewerkers zijn in het bezit van een eigen vrachtwagen en mogen deze uitrusten en aankleden naar eigen believen. In samenspraak met de zaakvoerders, tover jij je vrachtwagen om naar een eigen fiere ‘thuis’. 

 

Innovatief

Het gemiddelde wagenpark van BP Trans & Zn is jonger dan 5 jaar. Chauffeurs worden dus steeds voorzien van een recente en nieuwe vrachtwagen. Zorg dragen voor de truck en hem proper houden is een evidentie, waardoor medewerkers wekelijks naar de truckwash mogen. Jouw vrachtwagen is ook je visitekaartje!

Interesse om als vrachtwagenchauffeur aan de slag te gaan bij BP Trans & Zn? 

Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met BP Trans & Zn

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan