Overslaan en naar de inhoud gaan
Bolckmans

Al 50 jaar ontzorgt industriebouwer Bolckmans bedrijven van A tot Z in hun bouwproces

Bolckmans : ontzorger van bedrijven

De essentie van Bolckmans is bouwen voor bedrijven.  Dit bedrijf uit Hoogstraten specialiseert zich in industriebouw of bedrijfshuisvesting, zoals de noorderburen het zo mooi zeggen. Bolckmans bouwt de infrastructuur die hun klanten nodig hebben voor opslag, verkoop, transport, productie, … Ze ontzorgen bedrijven van A tot Z, vooral in Vlaanderen en in het zuiden van Nederland.

Van stallenbouw naar industriebouw

De fundamenten van Bolckmans werden gelegd in 1973. De bouwonderneming was oorspronkelijk gespecialiseerd in stallenbouw, maar al snel breidde hun expertise uit naar magazijnen voor KMO’s en dat leidde dan weer naar de eerste grote opdrachten in de haven van Antwerpen.  Deze loodsen werden indertijd vooral opgetrokken in staal, wat van Bolckmans een gerenommeerd staalbouwer maakte.  Bij Bolckmans werden ze echter niet graag in een hokje geduwd en verschillende jaren geleden begonnen ze dan ook gebouwen in beton, hout, staal of combinaties hiervan te ontwerpen, dit afhankelijk van wat technisch de beste oplossing blijkt.

Ondertussen heeft Bolckmans op deze manier bijna 50 jaar ervaring in industriebouw.

Eigen architecten en ingenieurs

Bolckmans is niet jouw standaardaannemer, het liefst zijn zij voor elke zakelijke klant dé one-stop-shop.  Bij voorkeur beginnen ze bij Bolckmans vanop een blanco blad te ontwerpen.  Ze onderzoeken samen met de in-house architecten en ingenieurs wat de beste oplossing is voor de klant, zowel technisch als budgettair.  Dat maakt Bolckmans uniek in de sector. Al meer dan 20 jaar werken ze bij Bolckmans op deze manier, en dat loont.  De klant kan aldus op beide oren slapen. 

Een bouwproces geeft uiteraard veel spanning, is een complex gebeuren en elke dag is van tel : timing, budget en techniek moeten naadloos en strak beheerst blijven. Bij Bolckmans zorgen ze ervoor dat de klant zoveel mogelijk gespaard kan blijven van deze stressfactoren.  Zij garanderen dat de planning gevolgd wordt binnen het vooropgestelde budget en tijdsspanne zodat het bouwproces een zorgeloos parcours wordt voor de klant.  Klanten vinden hun weg dan ook snel terug naar Bolckmans en verwijzen andere bedrijven graag door naar deze expert.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Bolckmans hoog op de agenda.  Als industriebouwer inzetten op duurzaam en ecologisch werken is best uniek en daar willen ze heel ver in gaan.  Ze willen dit niet enkel zeggen of schrijven maar ze willen het vooral doen, voor onze én alle toekomstige generaties.  Bij Bolckmans zijn ze vertrouwd met moderne bouwtechnieken die leiden tot een duurzaam bouwproces en een milieubewust gebouw.  Hun gebouwen voldoen nu al standaard aan de eisen van de meeste duurzaamheidslabels. Gezien de constante ontwikkeling van deze bouwtechnieken en concepten zorgen ze bij Bolckmans dat ze altijd up to date zijn.  Dat is het grote voordeel aan een eigen architectenafdeling.  De volledige puzzel wordt gelegd samen met de ingenieurs, architecten, projectmanagement en indien nodig, andere specialisten ter zake.

Bolckmans

Weinig personeelsverloop

Mensen die al meer dan 30 jaar bij Bolckmans werken, dat is geen uitzondering.  De familiale sfeer, de doenersmentaliteit en de kansen &  doorgroeimogelijkheden zullen hier vast voor iets tussen zitten.  Dankzij de verschillende afdelingen bij Bolckmans zit er enorm veel kennis in huis en wordt deze ook gedeeld,  dat houdt het boeiend.   Ook al is Bolckmans een groot bedrijf, alles is met het management bespreekbaar en de spreekwoordelijke deur staat altijd open.

Bolckmans werkt ook volgens 3 kernwaarden: trots, kritisch en betrokken.  Deze waarden dragen ze uit naar zowel de klanten als de eigen mensen. 

Interne communicatie

Om de betrokkenheid en het familiale karakter te kunnen behouden hebben ze een communicatieplatform geïntroduceerd bij Bolckmans. Elke werknemer is hierop aangesloten.   Op dit platform verschijnen alle nieuwsberichten, nieuwe medewerkers, nieuwe projecten, enz…. Werknemers kunnen reageren op berichten, inschrijven voor activiteiten of feestjes en er worden leuke foto’s gedeeld.  De facebook van Bolckmans dus…

Nieuwe medewerkers

Nieuwe werknemers zijn steeds welkom bij Bolckmans. Wie bereid is de handen uit de mouwen te steken, continu bij te leren én een teamplayer is, wordt met open armen ontvangen bij het bedrijf uit Hoogstraten.

Naast een mooi loon met allerhande bijkomende voordelen is het werken met de nieuwste technologie, in de meest veilige omgeving, een vanzelfsprekendheid bij de bouwer.

In contact komen met Bolckmans

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan