Overslaan en naar de inhoud gaan
BMP Building Services

BMP building services, daar kan je op bouwen

BMP building services is gelegen in Tessenderlo, maar gekend over heel België. Een nieuwe winkel, volledig shoppingcenter of residentieel project gespot bij jou in de straat? De kans is groot dat BMP erachter zit. Het bouwbedrijf voert de meest uiteenlopende opdrachten uit en vertrouwt hiervoor op haar ervaren werknemers. Vele handen maken licht werk, dus een extra paar zien ze hier graag komen!
 

Innovatief

Iets nieuws in de branche? BMP is ermee weg. Of het nu een opleiding of nieuw materiaal is, de firma investeert maar wat graag in haar werknemers. Doordat het team voorzien wordt van een hedendaags machinepark en de nieuwste softwareprogramma’s, kunnen hun opdrachtgevers steeds opnieuw vertrouwen op de beste service. 

BMP Building Services

Open

Bij BMP heerst er een zeer open structuur met korte lijnen. Als werknemer wandel je zo het kantoor van de zaakvoerder binnen met zowel werkgerelateerde als persoonlijke kwesties. Voorwaarde is wel dat je Walter en Olga niet pardoes voorbij loopt. De hondjes van de zaakvoerder zijn namelijk dagelijks aanwezig op kantoor en meer dan ontvankelijk voor aaitjes - doglovers united!

Vakbekwaam

Wij durven alles aan”, aldus Nico. De zaakvoerder van BMP claimt geen enkele uitdaging uit de weg te gaan. Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in het realiseren van retailconcepten in zeer korte tijdspannes. Door hun jarenlange ervaring in het vak en gespecialiseerde werknemers zijn ze de go-to bouwpartner van vele grote namen, zoals onder andere H&M, Domino’s Pizza, KFC en McDonald’s. 

Krijg jij hier ook spontaan goesting (en honger) van?

Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met BMP Building Services

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

BMP Building Services - TESTI TV
BMP Building Services

Laat jij je door Jan en Roy verleiden om bij BMP te werken?

Flexibele werkuren, een collegiale werksfeer, verse soep én een kantoorhond? Het zijn maar enkele troeven van BMP Building Services. Laat je door Roy en Jan verleiden en solliciteer onderaan de pagina...
Lees meer
BMP Building Services
BMP Building Services

Jan en Roy zijn onmisbare schakels bij BMP building services

Twee voor de prijs van één! Jan en Roy kenden elkaar al voordat ze collega’s werden. De twee werkten elk eerst bij een grootschaliger bedrijf, maar het was Jan die de eerste stap zette richting BMP...
Lees meer
BMP Building Services - PUBLI TV
BMP Building Services

Bij BMP is iedereen welkom, van arbeider tot projectleider

Nico en bedrijfshond Walter heten iedereen van harte welkom bij BMP Building Services. Of je nu een arbeider bent, of een carrière ambieert als projectleider, alle handige handen zijn welkom!
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan