Overslaan en naar de inhoud gaan
Bendec

Martine: We zoeken collega's met het Bendec-DNA. Een gedreven teamplayer met zin om te werken.

Wij sloegen een praatje met Martine, één van de anciens van Bendec, over haar job in de mannenwereld van metaal.  

Hoe ben jij bij Bendec terechtgekomen en wat houdt jouw job in? 

Martine: Zaakvoerder Benny was op zoek naar tijdelijke hulp en ondersteuning in het bedrijf. Mijn  vorige job was net beëindigd, dus ik ging het Bendec-team voor enkele weken uit de nood helpen.  Ondertussen zijn we 18 jaar verder en ben ik er nog steeds. Op dit moment ben ik verantwoordelijk  voor sales, het commerciële aspect van het bedrijf. Daarnaast ondersteun ik Benny in verschillende  taken, ben ik verantwoordelijk voor IT en het labo. Ik ben een beetje het manusje van alles. 

De metaalsector staat bekend als een mannenwereld. Wat vind je hier zo leuk? 

Martine: Bij Bendec moet je niet binnen de lijntjes kleuren. Je bent verantwoordelijk voor je eigen  takenpakket, maar daarnaast kan je nog zoveel meer betekenen. Ik ben ambitieus en krijg hier de  kans om mezelf te ontplooien en dingen te realiseren. Bendec is een familiebedrijf. Benny, de  zaakvoerder, is ook altijd aanspreekbaar. Er is groot wederzijds respect tussen hem en het personeel.  Hij zit niet in zijn ivoren toren, maar staat tussen het werkvolk. Op zijn kantoor zul je hem niet snel  vinden. 

Wat maakt Bendec uniek? 

Martine: We streven altijd naar net dat tikkeltje meer. We willen altijd beter doen en zijn. Voor ons  is de klant écht koning. Heldere, duidelijke en transparante communicatie met de klant staat voor ons  centraal. Onze meerwaarde schuilt ook in het meedenken met de klant. 

Hoe zou je iemand overtuigen om hier te komen werken? 

Martine: Bendec is een gezond en groeiend bedrijf. Jij kan meeschrijven aan ons groeiverhaal. Je  wordt hier niet beperkt of in hokjes geduwd. Persoonlijk heb ik een hele afwisselende job. Ik weet  nooit wat de dag me zal brengen. Maar ook arbeiders en collega's in de productiehal hebben een  afwisselende job. Het is geen bandwerk hier. En daarbij wordt hier geïnvesteerd in een goede  werksfeer. Je komt terecht in een jong team dat regelmatig feestjes en etentjes organiseert. 

Bendec

Welke eigenschappen moet een nieuwe medewerker bij Bendec hebben? 

Martine: Wij noemen het het Bendec-DNA. We zijn op zoek naar verschillende profielen. Voor hogere  functies is een diploma gewenst omdat je wel een gedegen basiskennis mechanica moet bezitten.  Voor productiemedewerkers is geen ervaring nodig en een diploma is minder belangrijk dan  doorzetting en gedrevenheid. We leiden je met plezier hier op de vloer op. Je moet vooral willen  werken en goed kunnen functioneren in een team. Je werkt hier bijna nooit alleen, dus graag in team  werken is een must. 

Met welke drie woorden zou je Bendec omschrijven? 

Martine: Ambitieus, omdat we nog grote toekomstplannen hebben. We blijven groeien. Voor tevreden  klanten sloven we ons elke dag uit. Klant is echt koning hier bij Bendec. En vooruitstrevend. Aan stilstaan doen we niet mee.

In contact komen met Bendec

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan