Overslaan en naar de inhoud gaan
Bendec

Kwaliteit, snelle service en streven naar perfectie staat bij Bendec centraal

Bendec groeide de afgelopen 30 jaar exponentieel. Het dynamische bedrijf uit Hechtel-Eksel is niet te  stoppen. Waar zaakvoerder Benny De Coster ooit begon met het lakken van aluminium velgen is het bedrijf  nu uitgegroeid tot één van de grootsten van het land in hun sector. Professionele klanten kunnen bij Bendec  terecht voor het poederlakken of -coaten van metalen, dakranden, dakgoten en knip- en plooiwerk.  

Aluminium velgen 

Bijna 30 jaar geleden richtte Benny De Coster Bendec op. Oorspronkelijk beperkten de activiteiten van  Bendec zich tot het poederlakken en bestralen van aluminium velgen. In 1992 begon dat net aan  populariteit te winnen en na twee jaar als werknemer in de metaalsector sprong Benny toen op de kar  van het poederlakken. Hij ging van garage naar garage om zijn gelakte velgen te tonen. Het verschil  met de toenmalige manier van werken was enorm. Garagisten waren onder de indruk, de toon was  gezet en de bal ging aan het rollen. 

Uitbreiding na uitbreiding 

In de beginjaren lag de focus van Bendec op het poederlakken van velgen. Daarna is dat geëvolueerd  naar onder andere fietskaders. Later kwam er productie bij. In 1993 sloeg het noodlot toe en vernielde  een brand de productiehal van Bendec. Deze tegenslag kreeg hen niet klein. Integendeel, ze bleven  allesbehalve bij de pakken zitten en verhuisden naar hun huidige locatie in Hechtel-Eksel. Een jaar  later kwam de eerste werknemer erbij en zijn ze blijven uitbreiden. Bendec was en is nog steeds niet  te stoppen. Ondertussen bouwden ze bijna een voetbalveld vol en staat de bouw van een nieuwe site  op de kortetermijnplanning. 

Bendec

Dakranden 

Toen er meer en meer aanbieders op de markt kwamen, moest Bendec zich onderscheiden van de  concurrentie. Ze besloten om ook aluminium dakranden, dakgoten en knip- en plooiwerk aan te  bieden. Dat was meteen een schot in de roos. Bij Bendec vinden professionelen nu alles onder één  dak. Op de tweede site zal een tweede laklijn specifiek voor dakranden worden gehuisvest. Zo kunnen  ze de snelle service blijven garanderen die de klanten van Bendec gewoon zijn. 

Kwaliteit en snelheid 

Bendec staat bekend om kwaliteit en snelheid. Al van in het prille begin wordt de perfectie  nagestreefd. Zaakvoerder Benny staat zelf mee op de werkvloer en luistert aandachtig naar de  ervaringen en feedback van klanten. Zij werken immers elke dag met Bendec's producten en weten  als geen ander wat er eventueel nog verbeterd kan worden. Dankzij een efficiënt productieteam, de  juiste investeringen, goede machines en installaties en een grote voorraad kan Bendec te allen tijde  een snelle service bieden aan haar klanten. Dat wordt beloond, want dankzij mond-tot-mondreclame  van tevreden afnemers komen er elke dag nog klanten bij. 

Bedrijfscultuur 

Ondertussen zijn er 40 mensen in dienst bij Bendec en zijn ze uitgegroeid tot één van de grootsten in  het land. Dat de klanten tevreden horen te zijn, is vanzelfsprekend, maar dat is niet anders voor de  medewerkers van Bendec. Zaakvoerder Benny hecht veel waarde aan gelukkige werknemers. Zich  goed voelen en graag komen werken is een must. Hij is een luisterend oor en altijd aanspreekbaar. Hij  is dagelijks aanwezig en altijd ergens op de werkvloer te vinden. Eigen inbreng van het team en frisse 

ideeën worden altijd overwogen. Die creativiteit wordt geapprecieerd en zelfs gestimuleerd. Iedereen  wordt ook steeds betrokken bij de toekomstplannen van de ambitieuze zaakvoerder. Bendec is een  bedrijf in groei en werknemers zijn welkom om mee te groeien. 

In contact komen met Bendec

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan