Overslaan en naar de inhoud gaan
Bakkerij Vanalles & Nogwat

Voor een brood en babbelke ben je bij Priscilla van Bakkerij Vanalles & Nogwat aan het juiste adres

Bakkerij Vanalles & Nogwat heeft vestigingen in Keerbergen, Hulshout, Westmeerbeek, Beerzel en Noorderwijk. Het is bij deze laatste dat we Priscilla Marinus tegenkomen. Als verkoopster staat ze steevast achter de toonbank en verkoopt ze, jawel, vanalles en nogwat. Naast het verkopen van de vele lekkernijen slaat ze graag een babbeltje met haar klanten. 

Priscilla, wat vind je precies zo leuk aan je job?

“Ik vind verkopen heel leuk. Vooral die Zondagse drukte waarbij alle mensen kei goedgezind zijn. Door de week doe ik vooral de inpak van geschenkjes zoals pralinedozen, zakjes met dessertkoekjes, chocolaatjes inpakken voor gelegenheden zoals Valentijn, Pasen, Sint Kerst enzoverder - we bakken hier ook elke week verse wafeltjes. Je hebt afwisseling in de job. Je doet eens een babbeltje met de mensen. Ze kennen je ook na een tijdje. Ik woon hier dan ook maar vijf minuten vandaan. De mensen vanuit de buurt komen hier ook allemaal. Dan wordt er bijvoorbeeld over het straatfeest gebabbeld of hebben ze het over hun familiefeestje. Ze vertellen je vaak keileuke dingen van wat ze zoal in het weekend gedaan hebben en wat er gebeurd is. Hier komt bijvoorbeeld elke ochtend een mevrouw na haar school-tour een brood halen en dan vertelt ze van: oh die kindjes dit en dat. Dat is fijn! Oudere mensen hebben dat ook wel graag. Die komen binnen en dan is het van: oh menneke dit en dat. Dat is wel heel tof, hè. Want de mensen komen uiteindelijk gewoon een brood kopen, maar je hebt toch die band. Dat maakt de job ook zo leuk.”

Een goede sfeer dus! Hoe vlot die samenwerking met de ‘baas’?

“Dat is ook heel tof. Dat zijn je bazen wel, maar je kan er wel altijd iets tegen vertellen. Zij zijn ook heel meegaand en doen zeker niet alsof ze de baas zijn. Ik zie ze meer als echte collega’s. 1 van mijn bazen die de administratie voornamelijk doet, zie ik bijvoorbeeld niet veel, maar heb haar geregeld wel aan de lijn. Als ik ze hoor, gaat dat ook van: ah, hoe ist met de klein en hoe ist met u?

Bakkerij Vanalles en nog wat

Waarom deze bakkerij, Priscilla?

“De enthousiaste houding van alle mensen, een goede werksfeer... Wij zijn ook een ondernemende instelling. Er worden vaak wedstrijdjes georganiseerd. Deze zomer verkochten we bijvoorbeeld ook afbakbroodjes voor de BBQ en degene die het meest verkocht, kreeg een pakketje om thuis te BBQ’en. 

Of vorig jaar moesten we een bepaald omzetdoel behalen en als prijs ervoor krijgen we vanaf dit jaar maaltijdcheques. Bij je verjaardag krijg je ook altijd een cadeautje en de Sint denkt hier ook altijd aan jou. Leuke attenties genoeg hier! 

We mogen zelf ook dingen voorstellen. Dus als je een goed idee hebt… Een stom voorbeeld: donuts op een satéprikkertje doen en je pakt dat in. Dat is leuk en goed voor de verkoop. Ze staan altijd open voor dingen die je zelf aanbrengt. Ja oké, ik geef het toe - ik heb dat bedacht eigenlijk (lacht). Ik heb soms veel gekke ideeën. Zo hebben we ook eens een frietbakje gedaan met mini beignets, oliebollen met chocolade en mini donuts in. Dat is heel leuk voor de kindjes natuurlijk. Dat was wel niet mijn idee!”

Hoe zie jij tenslotte je de nieuwe collega voor je?

“Creatief, sociaal en iemand die graag met mensen omgaat. Dan ben je zeker op deze job gevraagd! Het voordeel is dat je hier ook alles kan proeven, hihi.”

In contact komen met Bakkerij Vanalles & Nogwat

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan