Overslaan en naar de inhoud gaan
Barzeele

Kwaliteit en werkgeluk staan centraal bij Brood- en Banketbakkerij Barzeele

Niet lang meer of ze vieren bij Brood- en Banketbakkerij Barzeele hun 100-jarig bestaan. Al vier generaties lang bakt de familie Barzeele brood voor iedereen in Hoeselt. Met 28-jarige Daniël Barzeele als zaakvoerder waait er een jonge, frisse wind door het bedrijf. Dat zie je en voel je als klant, maar zeker ook als medewerker.

Ambachtelijke bakkerij

Een bakkerij die alles zelf maakt, die kom je niet vaak meer tegen. Behalve in Hoeselt waar ze bij Brood- en Banketbakkerij Barzeele zelf nog grotendeels alles maken. Van brood, pistolets, taarten en sandwiches naar hoorntjes, bladerdeeg en chocoladebroodjes. Daar is Bakkerij Barzeele uniek in. Anderzijds kost dat ook extra investeringen en tijd, maar toch blijft het voor de zaakvoerder en het team een evidentie.

Vrijheid & flexibiliteit

De medewerkers krijgen bij Bakkerij Barzeele veel vrijheid. Voor zaakvoerder Daniël geldt maar één principe: het moet op tijd klaar zijn voor transport én van hoge kwaliteit zijn. Hoe laat je start of hoe je dan je dag invult, dat maakt niet uit.

Investeren in werkcomfort

"We leven niet om te werken. We gaan werken om te kunnen leven." Dat is nog zo'n principe van Daniël Barzeele. Daarom vindt hij het belangrijk om te investeren in werkcomfort en werkgenot. Als moderne, goede machines het werk aangenamer en makkelijker maken, dan is niet investeren een gemiste kans.

Barzeele

Typische werkweek

De magie gebeurt 's nachts bij Bakkerij Barzeele. Er wordt gewerkt in twee shiften. De broodbakker start om 22:00, terwijl de andere collega's tussen 2:00 en 3:00 's nachts starten. Er wordt gewerkt via een wekelijkse, vaste planning. Dat brengt structuur, maar ook afwisseling. Zo wordt er elke dag gefocust op een ander product en is dinsdag bijvoorbeeld standaard de cake-dag. In het weekend wordt er enkel gezorgd voor de basisproductie en de afwerking. Zo kan iedereen op tijd naar huis om van het weekend te genieten.

Open bedrijfscultuur

Het familiale karakter heerst na al die jaren nog steeds bij Bakkerij Barzeele. Medewerkers zijn hier geen nummertje, maar echte mensen. Als zaakvoerder staat Daniël ook echt tussen zijn werknemers. Het team weet dat ze bij hem terechtkunnen met vragen, opmerkingen, voorstellen,... De deur staat altijd open. Open en eerlijke communicatie is hier vanzelfsprekend. Dat iedereen zich hier thuisvoelt en de groepssfeer goed zit, dat is een prioriteit.

Allround team

Bakkers zijn vakmannen en zoals elke vakman hebben ook bakkers hun specialiteit. Bij Bakkerij Barzeele krijgen medewerkers de kans om uit te blinken in datgene waar ze goed in zijn. Toch geloven ze hier ook in de meerwaarde van allround kennis en ervaring. Daarom krijgt iedereen de kans om alle aspecten te leren kennen, zodat iedereen van alles een basiskennis bezit waar verder op gebouwd kan worden.

Nieuwe collega's

Brood- en Banketbakkerij Barzeele is op zoek naar een winkelverantwoordelijke, een verantwoordelijke voor de bakkerij en een logistiek chauffeur. Een nieuwe collega moet zowel goed en graag in teamverband en zelfstandig werken. Ben je geëngageerd, denk je mee na met de bakkerij, heb je inzicht en ben je vooral gepassioneerd? Dan ben je welkom bij deze vrolijke bende in Hoeselt!

In contact komen met Bakkerij Barzeele

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan