Overslaan en naar de inhoud gaan
Atelier V

Atelier V serveert iedere werknemer openheid en communicatie

Fun. Vertrouwen. Teamgeest. Drie woorden die het Hasseltse cateringbedrijf Atelier V het best omschrijven volgens HR-manager July Nijs. We spreken hier over een catering die steeds oog heeft voor dat tikkeltje meer. Iets met puntjes op een i en een kers op een taart. Al is dat laatste iets te mainstream in vergelijking met de originele gerechten en hapjes die het Atelier V-team bereidt. Medewerkers draaien samen als één geolied team om klanten de perfecte beleving te kunnen bieden. Of het nu gaat om een intieme business lunch of een prestigieus bedrijfsfeest, alle evenementen worden tot in de puntjes verzorgd én daar kan jij aan meehelpen!

Gekende bekende

Hét cateringbedrijf onder de cateringbedrijven, zo kunnen we het wel stellen. Gekend en bekend in Limburgse regionen om hun unieke beleving en kwalitatieve aanbod. Van aankleding van het evenement, tot een originele manier van dresseren en aangepaste kledij. Atelier V herken je meteen. “Wat wij aanbieden is toch altijd dat tikkeltje meer. Specialer. Fancy. Daarin willen we ons ook onderscheiden. Niet gewoon catering, maar the extra mile”, aldus July. Van gastronomisch streetfood tot zittende diners. Alles kan. Alles mag. En jij maakt er deel van uit.

Atelier V

One for the team

Een team dat elkaar versterkt en één is. Daar gaan ze hier voor. Geraakt de ene niet klaar of kan iemand wel wat hulp gebruiken? Dan schiet de andere te hulp. Elkaar ondersteunen in de job is key, zodat er na het evenement ook tijd is voor ontspanning samen. Naar de jeneverfeesten of een bezoek aan de zomerbar zorgt er niet alleen voor dat iedereen goed gehydrateerd blijft, maar werkt eveneens een goede teamsfeer in de hand. 

Willen willen

Op zoek naar mensen die willen willen. Willen werken, willen helpen, willen plezier maken. Zowel in de keuken, als op events en in het magazijn. Wat heb je nodig? Ondernemerschap. Initiatief. Originaliteit. Passie. Ervaring of achtergrond is niet binnen alle functies nodig, dus shoot your shot en wie weet maak jij binnenkort deel uit van Atelier V.

Atelier V

In contact komen met Atelier V

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan