Overslaan en naar de inhoud gaan
Atelier V

Bij zaalverantwoordelijke Jordy van Atelier V is zowel klant als collega in goede handen

Jordy Stokx is zaalverantwoordelijke bij cateringbedrijf Atelier V. Hij staat onder andere in voor de opbouw en het klaarzetten van al het materiaal, maar zorgt eveneens dat elk feestje of event tot een goed einde wordt gebracht. “Mijn rol daarin draait vooral rond hospitality en de klanten tevreden houden. Ik zorg ervoor dat ze niks tekortkomen”, klinkt het.

Jouw rol als zaalverantwoordelijke gaat dus best breed, Jordy?

“Ja, wij staan klaar om alle feesten tot een goed einde te brengen. Ik houd me bezig met de opbouw en zorg ervoor dat de mensen een hele leuk tijd hebben. Als er iets is, sta ik klaar voor de klant. Ze mogen niks tekortkomen. De klant wordt bij ons hoog in het vaandel gedragen, dat is eigen aan Atelier V. We doen alles wat nodig is om die perfecte beleving te kunnen bieden, ook al zouden we moeten toveren.”

Atelier V

Is er zo’n evenement wat eruit springt voor jou?

“Ik denk dat dat voor de meesten het Voka Zomerkasteelfeest zal zijn. Dat is een event van de Kamer van Koophandel, maar daarnaast wordt het ook gezien als netwerkevent. Dit jaar ging het door aan het Kasteel van Ordingen. Er waren 1000 personen aanwezig, waarvoor we een walking dinner voorzagen. Dat is één van onze kleppers wel, ja. Dat zijn allemaal bedrijven die daar aanwezig zijn, wat ze natuurlijk ook potentiële klant maakt. Dat is voor ons interessant. Daarnaast sta je daar met veel personeel en dat maakt het wel een leuk gegeven: plezier hebben met elkaar, maar toch zorgen dat de klanten tevreden zijn.”

De sfeer onder collega’s zit dus wel goed?

“Ja, er hangt een hele fijne sfeer op de werkvloer. We hebben onderling veel plezier met elkaar en komen allemaal goed overeen. Ik denk dat we dat vooral zo moeten houden met de mensen die erbij gaan komen, dat we ze daar snel in betrekken.”

Elk event is anders natuurlijk. Bestaat er dan zoiets als een typische week bij Atelier V?

“Die week is zeer gevarieerd. Op maandag doen we bijvoorbeeld standaard de opruim van de weekends. Door de week zijn er meetings gepland en zetten we de events klaar. Meestal zijn deze in het weekend, maar ook door de week hebben we er op de planning staan. Het is dus zeer gevarieerd en dat vind ik heel fijn. Het is daarentegen niet zo dat je niet weet wat je moet doen, maar je bent steeds op andere plaatsen en ontmoet andere mensen. Zo kan je wel wat netwerken en gaan er veel deuren voor jou open. Je wereld wordt groter en uitgebreider.”

Atelier V

In contact komen met Atelier V

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan