Overslaan en naar de inhoud gaan
Artoos Gebouw

Artoos group is drukwerkspecialist en marketingprofessional in één

In Kampenhout botsen we op het hoofdkantoor van artoos group. Geen doorsnee drukkerij, maar een onestopshop voor communicatie. Van ontwerp en productie tot en met distributie, alle verschillende stappen van een marketingcampagne bevinden zich hier onder één dak. Met een team van 140 man ontzorgen ze je dag in dag uit bij het uitvoeren van al je communicatieplannen. 

Creatief meets innovatief

De drukkerij heeft de laatste jaren heel wat uitbreiding gekend. Zo ontwikkelde er zich binnen artoos group bijvoorbeeld een straffe studio die theoretische concepten vlot vertaalt naar scherpe marketingverhalen. Doordat artoos group campagnes van a tot z in-house beheert en opvolgt, gaat er geen spatje kennis of kwaliteit verloren tussen de verschillende fasen. Ook investeringen in automatisatie en nieuwe machines helpen daarbij. Want inderdaad, artoos group staat niet graag stil. Het bedrijf wil vooruitgaan. Zoekt altijd naar wat beter kan. 

Customer centricity

Artoos group heeft een indrukwekkend team met zo’n 22 commerciële medewerkers. Zij beheren een vaste klantenportefeuille waardoor ze hun klanten door en door kennen. Digitale oplossingen worden volop gebruikt maar zijn ondersteunend. Het persoonlijke contact met de klant staat altijd centraal. Echt luisteren, adviseren en flexibel inspelen op vragen - dat is wat de accountmanagers en verkopers drijft. Deze focus op ‘customer centricity’ vind je trouwens bij elke medewerker, in de hele organisatie.

‘We doen het gewoon zelf’

Dacht je dat ‘moooses’ alleen in het hoge noorden te vinden zijn? Nee, ook artoos group heeft er eentje. Mooose is een in-house ontwikkeld platform dat marketeers ondersteunt in hun werk. Stockbeheer, printing-on-demand, … Mooose maakt het supermakkelijk. Het platform is een uitstekend voorbeeld van de can do-mentaliteit van artoos group. Het platform werd intern from scratch bedacht en ontwikkeld. Met succes. Mooose telt intussen al meer dan 160 000 tevreden gebruikers!

In contact komen met artoos group

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan