Overslaan en naar de inhoud gaan
ARTO Interieurrealisaties werknemer

Lenthem: "Het vak leren doe je met vallen en opstaan. Die kans krijg je bij Arto."

Wij sloegen een praatje met Lenthem over zijn job bij Arto en hoorden hem uit over wat Arto zo leuk maakt om voor te werken.

Lenthem, wat houdt jouw job bij Arto precies in?

Lenthem: Mijn verantwoordelijkheid bij Arto is de productie in goede banen leiden. Aan de hand van een plan stel ik een lijst met benodigdheden op voor de productie. Daarna maak en programmeer ik zelf de programma's voor de CNC-machine. Ik ben verantwoordelijk voor de productie van A tot Z. Vanaf het plan tot de kast die klaar is om geplaatst te worden bij de klant.

ARTO Interieur

Wat is er zo leuk aan werken bij Arto?

Lenthem: Ik ben hier begonnen toen Arto nog heel klein was. Ik was de eerste werknemer. Ik ben mee kunnen groeien met het bedrijf, dat is heel plezant. Het is hier heel fijn werken samen met een team van allemaal gemotiveerde gasten. We werken allemaal aan hetzelfde doel. De sfeer zit hier heel goed. We nemen onze job serieus, maar er wordt ook heel wat gelachen. Er wordt ook tijd gemaakt voor ontspanning. Zo halen we op vrijdag frieten en drinken we 's avonds af en toe iets met z'n allen.

Welk eigenschappen bezit jouw ideale collega?

Lenthem: Een nieuwe collega moet willen meewerken aan hetzelfde doel en mee willen groeien met het bedrijf. We zoeken mensen die gemotiveerd zijn en passie en interesse hebben in interieur en schrijnwerk. Je moet geen achtergrond in interieur of hout hebben, maar de goesting om te leren moet er wel zijn. Het ervaren team legt je graag alles tot in de details uit. Je krijgt hier echt de kans om jezelf te ontplooien, dus die grijp je liefst met twee handen. Soms word je voor de leeuwen gegooid, zo heb ik het ook geleerd, maar dat is plezant en uitdagend. Je krijgt de ruimte om fouten te maken, te vallen en weer op te staan. Daar moet je wel van houden.

ARTO Interieur

Met welke 3 woorden zou je Arto omschrijven?

Lenthem: Ik kies voor vertrouwen, doorgroeimogelijkheden en transparantie. Je krijgt hier vertrouwen en verantwoordelijkheid, dat is een fijn gevoel. Arto is in volle groei. Als team mogen we dan ook zeker meegroeien naar andere functies. Daarnaast worden we allemaal heel transparant betrokken bij het bedrijf. Open communicatie in alle richtingen is hier heel belangrijk.

In contact komen met ARTO Interieurrealisaties

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan