Overslaan en naar de inhoud gaan
ARTO Interieur

Dankzij hun persoonlijke aanpak en kwalitatief interieurmaatwerk groeit ARTO Interieurrealisaties als een speer

Na een masterdiploma industrieel ingenieur, een bijkomende managementopleiding en jaren werkervaring in de logistieke sector ging Rob Arnouts zijn jongensdroom achterna: schrijnwerker worden. Samen met Thomas Gysbrechts richtte hij in 2019 Arto op. Met een rugzak vol kennis en ervaring die verder reikt dan de bouwsector veroveren ze als een speer het interieurlandschap. Samen met een sterk, complementair team toveren ze de mooiste maatwerkprojecten uit hun hoed.

Maatwerk

Het gedreven team van Arto realiseert interieurprojecten op maat van de klant. Hun focus ligt op schrijnwerk en totaalrenovaties en -concepten. Ze staan bekend om hun duurzame materiaalkeuze en kwaliteit in alle fases van het project. Van ontwerp tot productie en plaatsing. Arto garandeert een kwaliteitsvolle afwerking met oog voor detail.

Persoonlijke aanpak

Één van Arto's grootste troeven is hun persoonlijke aanpak. Het eerste klantencontact gebeurt met de zaakvoerders. Dat schept meteen een vertrouwensband. De deur van Arto staat altijd open. Elke klant is op elk moment welkom. Hun persoonlijke aanpak reikt verder dan het eerste contact. Alle realisaties worden volledig op maat en naar wens van de klant vervaardigd. Zo mag de klant ook mee de boom en het hout uitkiezen voor het project en wordt ze met open armen ontvangen om een kijkje te nemen in het productieproces. Dat vraagt meer energie, maar daar willen de zaakvoerders nooit op inleveren. Ze richten zich op het hogere segment en dan is die vertrouwensband en persoonlijke service van groot belang.

ARTO Interieur

Open communicatie

Een andere grote troef waar Arto het verschil mee maakt is haar open communicatie. Dit zowel naar de klant als richting het team. Arto staat bekend als een betrouwbare partner die op een heldere en open manier communiceert in elke fase van het project. Die transparantie vinden ze een evidentie én noodzaak. Dat dragen de zaakvoerders ook uit richting de werknemers. Alles is bespreekbaar en alles wordt besproken. Het team wordt betrokken in de bedrijfsvoering en dat wordt sterk geapprecieerd.

Elke dag is anders

Geen enkele dag is dezelfde bij Arto. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Gelijkaardige situaties kunnen zich voordoen, maar geen enkel interieurproject is hetzelfde. Woningen, klanten, wensen, materialen,... Alles verschilt. Dat maakt het boeiend en uitdagend voor het team van Arto. Zij worden steeds uitgedaagd om hun comfort zone te verlaten en zichzelf bij elk project te overtreffen.

ARTO Interieur

Werksfeer

De onderlinge sfeer in het team is zeer gemoedelijk en collegiaal. Work hard, play hard is een mantra dat leeft bij Arto. Samen lunchen, een drankje op vrijdagnamiddag en samen barbecueën. Daar neemt iedereen bij Arto graag de tijd voor. Zaakvoerders Rob en Thomas vinden het heel belangrijk om doorheen de drukte van de dag ook tijd te investeren in de medewerkers. Hoe beter en gelukkiger het team, hoe sterker het verhaal van Arto wordt met als gevolg: een kwaliteitsvol eindresultaat voor de klant.

Arto zkt. meubelmakers

Om mee te bouwen aan haar groeiverhaal is Arto op zoek naar schrijnwerkers. Ze zoeken echte meubelmakers met oog voor detail. Ervaring is een pluspunt maar gedrevenheid, motivatie en passie voor vakmanschap wordt hoger in het vaandel gedragen.

In contact komen met ARTO Interieurrealisaties

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan