Overslaan en naar de inhoud gaan
Arco

Werken bij Arco is net dat tikkeltje cooler

See what we did there? ☺ Of het nu ijsmachines zijn, koel- en vriesinstallaties, airco, warmtepompen of luchtbehandeling. Bij Arco, dé specialist in koudetechniek, vind je het allemaal onder één dak. De Belgische onderneming is al 34 jaar lang expert in het ontwikkelen, vernieuwen, installeren en onderhouden van professionele koel- en vriesinstallaties. Hoe ze dat doen? “Door de dagelijkse inspanningen van onze Arco-crew!”, aldus Steven Bruggeman, business manager bij Arco. 

HVACR

Krijg jij het ook helemaal warm van complexe technische installaties? Daar waar de concurrentie voornamelijk focust op HVAC, gaat Arco net dat tikkeltje verder. HVACR doelt op het koelen omwille van het proces of product. Een andere insteek, een andere aanpak, een grotere uitdaging!

Maatschappelijk relevant

Werken aan maatschappelijk relevante installaties geeft heel wat voldoening. Door de huidige omstandigheden storten veel supermarkten zich op e-commerce en het aan huis leveren. De nood aan grotere distributiecentra vangt Arco mee op. Daarnaast ontfermen de medewerkers zich over de opslag en distributie van COVID-vaccins door middel van nieuwe installaties. Evolutie en innovatie gaan hier hand in hand. 

Arco

Feelgood

Bij Arco hebben ze door dat een aangename werkomgeving de creatieve geest stimuleert. “Ik denk dat we daar aardig in geslaagd zijn”, klinkt het. Je merkt meteen de huiselijke, warme look and feel op wanneer je het industrieel gebouw van Arco binnenwandelt. Lucht, licht en ruimte zijn hier in overvloed. Heb je daar nog niet genoeg aan? Dan komt er af en toe ook eens een ijskar om de hoek piepen, zodat zelfs jouw grootste cravings verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

Continue groei

Een laag personeelsverloop in combinatie met de continue ambitie om te groeien, zorgt ervoor dat Arco steeds op zoek is naar nieuwe krachten. “We willen de ervaring in huis houden en doorgeven aan jonge mensen”, meent Steven. Wat je hier zoal nodig hebt? Verantwoordelijkheidszin, creativiteit en een zeker Iron Man-gehalte. Echte doeners en durvers dus!

Ben jij onze nieuwe Iron Man of Woman? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Arco

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan