Overslaan en naar de inhoud gaan
Antwerpse Dakwerken

Werken op 15 meter hoogte? Dat is dagelijkse kost voor de dakwerkers van Antwerpse Dakwerken

Paul, had je ervaring als dakwerker toen je bij Antwerpse Dakwerken begon?

Paul: Ik had op mijn vorige job wel eens aan een dak gewerkt, maar ik was zeker geen expert. 20 jaar geleden ben ik bij Antwerpse Dakwerken begonnen omdat de job en het bedrijf mij enorm aanspraken. Zoveel jaar later voer ik mijn job nog steeds met evenveel goesting en plezier uit en ben ik hier super graag. De meeste collega’s zijn net zoals mij blijven plakken. 

Tim, jij bent hier begonnen met een leercontract en je werkt hier ook nog steeds met plezier? 

Tim: Dat klopt. Ik heb drie jaar leercontract gelopen bij Antwerpse Dakwerken en ben nadien vast in dienst genomen. Intussen heb ik hier al zo’n 13 jaar op de teller staan. Toen ik hier begon, was ik deels loodgieter en deels dakwerker. Uiteindelijk lag de focus meer op het dakwerken en ben ik daarin verder gegroeid. Binnen ons bedrijf zijn er doorgroeimogelijkheden en dat heeft het voor mij mogelijk gemaakt om door te stromen naar mijn functie als calculator. 

Antwerpse Dakwerken

Wat vind je fijn aan de job?

Tim: Ik heb veel afwisseling in mijn job. Ik sta in contact met klanten, ik kom naar de werven en volg het proces op. Probleemoplossend kunnen denken en situaties kunnen inschatten is belangrijk binnen mijn positie als calculator. Dat maakt het wel spannend. Mijn ervaring als dakwerker maakt dat ik mijn huidige job met nog meer expertise kan uitvoeren.

Paul: Ik vind persoonlijk het timmerwerk het leukst om te doen. Ieder project is anders en vergt een andere aanpak. Het is belangrijk dat je dat inzicht hebt en dat je weet waar je mee bezig bent. Ik haal enorm veel voldoening uit mijn werk. Onze focus ligt op het renoveren van daken. Bij ieder project kriebelt het bij mij om eraan te beginnen en het tot een goed eind te brengen. Als ik het uiteindelijke resultaat zie, ben ik trots op mijn werk. Dat doet deugd. Ik zit in een team dat perfect op elkaar ingewerkt is, dus dat zorgt niet alleen voor mooie resultaten, maar ook voor toffe werkdagen.

Hoe zou je de sfeer bij Antwerpse Dakwerken beschrijven?

Paul: De sfeer bij ons is geweldig. Het feit dat Tim en ik hier al heel wat jaren op onze teller hebben staan, zegt genoeg. Iedereen kent elkaar en kan met elkaar overweg. Als het dan toch eens botst, zijn we volwassen genoeg om het op een rustige manier uit te praten. 

Tim: Je bent hier geen nummertje en iedereen telt. Binnen de firma heerst er een familiale sfeer en kan je open communiceren met zowel je collega’s als met de zaakvoerders. Zij vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelt binnen het bedrijf en je mag het gerust aanhalen als je met iets zit of als je meer uitdaging in de job wilt. Als je goed werk levert, wordt dat geapprecieerd en zijn hier zeker en vast kansen om door te groeien.

Antwerpse Dakwerken

Waarom heb je voor dit bedrijf gekozen?

Paul: Ik woon in Wommelgem en ik zag een camionette van Antwerpse Dakwerken voorbijrijden. Ik was onder de indruk van hoe mooi en proper het voertuig was. Dat heeft zo wat de interesse in mij opgewekt om te solliciteren bij het bedrijf. Als een camionette er zo mooi en proper kan uitzien, dan zal het materiaal en het werk ook tip top zijn. We staan garant voor een kwaliteitsvolle renovatie van begin tot eind. Daar sta ik volledig achter.

Hoe zou je iemand overtuigen om bij Antwerpse Dakwerken te komen werken?

Tim: We zijn een tof bedrijf dat al jaren bestaat en met hoogwaardige materialen werkt. Dat zorgt voor vertrouwen van klanten en werkzekerheid. Er is hier veel variatie in de projecten: Schuine daken, daken met pannen,  leien, totaalrenovaties… noem maar op, we voeren het allemaal uit en dat maakt het net zo leuk. Je krijgt hier de kans om te leren en je wordt hier enorm geapprecieerd. Je mag je verwachten aan een toffe werksfeer zowel in de regen als met zonneschijn, leuke collega’s en af en toe een cadeautje bij de feestdagen. Er wordt ook wel eens een barbecue of een drink gehouden om de sfeer te bevorderen. Dat vinden we erg belangrijk. 

In contact komen met Antwerpse Dakwerken

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan