Overslaan en naar de inhoud gaan
Antwerpse Dakwerken

Zorg jij als dakwerker mee voor de groei die het ambitieuze Antwerpse Dakwerken beoogt?

Al 30 jaar is het familiebedrijf, Antwerpse Dakwerken, een gevestigde waarde in Antwerpen. Sylvain Brack richtte het bedrijf begin jaren 80 op. Tegenwoordig laat hij regelmatig zijn gezicht nog zien bij Antwerpse Dakwerken, maar trekt zijn dochter Natasja ondertussen de kar. Antwerpse Dakwerken is gespecialiseerd in  het plaatsen en renoveren van platte en schuine daken. Zij werken momenteel met een 12-tal mensen en zetten zich schrap voor een groeispurt. Aan ambitie, goesting en projecten alvast geen gebrek.

Verandering

Doorheen de jaren nam Natasja geleidelijk aan het roer over van haar vader. Zij bouwde verder op een stabiel bedrijf waar vakmanschap centraal staat. Haar frisse blik op het bedrijf zorgde er voor dat ze nieuwe kansen zag en greep. Ze investeerde fors in het imago van Antwerpse Dakwerken. Het werd tijd om aan de buitenwereld te tonen waar Antwerpse Dakwerken voor staat en dat ze klaar zijn voor de toekomst. 

Groei

Dat was nog maar een begin. Antwerpse Dakwerken is klaar om elke kans die op haar pad komt te grijpen, zonder de filosofie van het familiebedrijf uit het oog te verliezen. Groeien staat dus hoog op de planning. En dat op elk vlak. Maar alles begint én staat of valt met goede arbeiders. Ook hen nemen ze graag mee in hun groeiverhaal. Ze hechten veel waarde aan interne doorgroeimogelijkheden. Er is niets zo mooi om medewerkers mee te laten groeien met het bedrijf en hen de kans te geven om zich verder te ontplooien. Er is één ding waar ze bij Antwerpse Dakwerken graag aan vasthouden en dat is de regio waarin ze daken renoveren en plaatsen. Antwerpen zit in hun DNA en daar zijn ze trots op. De authenticiteit van de historische panden in de binnenstad is voor hen een meerwaarde.

Antwerpse Dakwerken

Esthetiek

Wat Antwerpse Dakwerken zo uniek maakt in de sector is hun buitengewoon gevoel voor esthetiek. Een dak moet waterdicht zijn, maar mag het daarom niet mooi zijn? Bij Antwerpse Dakwerken koppelen ze het praktische aan het esthetische. Ze nemen op dat vlak ook initiatief en houden hier proactief rekening mee in de besprekingen met de klant. Antwerpse Dakwerken zal niet voor de gemakkelijke weg kiezen. Geef hen maar de projecten die net dat tikkeltje meer mogen zijn. De lat ligt hoog en als dakwerker bij Antwerpse Dakwerken moet je wel van een uitdaging houden. Daarvoor krijg je wel veel voldoening, dankbaarheid en een portfolio waar je trots op kan zijn in de plaats.

Gevoel

In tegenstelling tot veel bedrijven zijn bij Antwerpse Dakwerken jonge mensen zonder ervaring meer dan welkom. Voor Antwerpse Dakwerken zijn goesting, gedrevenheid en mindset belangrijker dan kennis. De huidige medewerkers halen er ook veel voldoening uit om nieuwe collega's op te leiden en hun kennis door te geven. Nieuwe werknemers aantrekken, dat kan iedereen. De juiste mensen vinden die zich goed voelen en deel willen blijven uitmaken van de groep, dat is de echte kunst en het doel van Antwerpse Dakwerken.

In contact komen met Antwerpse Dakwerken

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan