Overslaan en naar de inhoud gaan
Altez industriebouw

Maak kennis met de open bedrijfscultuur en doorgroeimogelijkheden bij Altez Industriebouw

Johan Colpaert is CEO van Altez bouwgroep met vestigingen in Tielt en Oudsbergen. Hij vertelt ons welke specialiteiten zijn bedrijf precies uitvoert en met welke filosofie.

Kan u beschrijven wat uw bedrijf precies doet?

Johan: Altez is een gespecialiseerd bouwbedrijf in bedrijfsgebouwen voor de industrie, agrarische en hippische wereld. Het is een specialistische markt waarin wij ons bevinden. Ons werkingsgebied is de Benelux, Duitsland en Noord-Frankrijk. Ons motto bij Altez is ‘PRIK’. Dat betekent planning, rendement, innovatie en kwaliteit. 

Altez industriebouw

Wat maakt jullie bedrijf anders dan andere industriële bouwbedrijven?

Johan: Er zijn een twee belangrijke factoren die ons onderscheiden in deze niche. Ten eerste hebben wij onze eigen productie-entiteit van staal en beton. Wij hebben onze hoofdartikelen dus in eigen productie. De klant koopt bij ons niet alleen het project en het concept maar ook de producten. Ten tweede gaan wij vanaf het begin met onze klanten aan tafel zitten om samen met hen het project op te starten en alle technische zaken op hun eisen en wensen af te stemmen. Wij werken voortdurend op maat van de klant.

Altez industriebouw

Wat doen jullie om de eigen werknemers tevreden te stellen?

Johan: Wij werken vooral in teams en dat vind ik een voordeel. Als team kan je het project samen realiseren. Er zit veel variatie in de projecten. Werknemers kunnen veel kennis opdoen en ook terugvallen op de expertise van hun collega’s. Door te overleggen met collega’s kunnen ze die kennis de volgende keer toepassen. Wij voorzien ook doorgroeimogelijkheden. Wie ambitie toont kan hier zeker doorgroeien naar een andere functie. Wij zetten sterk in op interne technische opleidingen en veel algemene opleidingen zoals verkooptrainingen. Onze werknemers krijgen ook veel opleidingen qua veiligheid en specifieke opleidingen qua brand en energie aangeboden. Zij kunnen die kennis dan meenemen naar de projecten waar ze aan werken.

Altez industriebouw

Welke eigenschappen vind je belangrijk bij de werknemers?

Johan: Ze moeten vooral veel goesting hebben om technische kennis op te doen en in team te werken. Bouwtechnische voorkennis is een pluspunt maar zeker geen must. De attitude en de inzet van iemand is belangrijker.

altez

Hoe ziet een typische werkweek eruit?

Johan: Op maandagochtend beginnen we te vergaderen en te plannen. Wij hanteren een vrij strakke planning. Communicatie is dus erg belangrijk. Zeker in deze tijden doen we ook veel digitale overleggen. Op IT-vlak stonden wij tijdens het begin van de coronacrisis op punt. Wij konden meteen mensen van thuis uit laten werken. De werkplaats hebben wij ook meteen aangepast zodat de mannen op veilige afstand van mekaar konden werken. Wij hebben meteen onze werking aangepast. Dat is vlekkeloos verlopen.

Altez industriebouw

Hoe zou je de bedrijfscultuur in enkele woorden omschrijven?

Johan: Hier heerst zonder twijfel een open bedrijfscultuur. Zowel directie als medewerkers staan op dezelfde lijn. Wij zijn een gedreven team. Wij hanteren een strakke planning, dragen kwaliteit hoog in het vaandel en wij garanderen een zeer korte uitvoeringstermijn. Klantentevredenheid staat bij ons op nummer één. Wij houden ons aan gemaakte afspraken, zowel qua budget als qua planning.

In contact komen met Altez Industriebouw

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan