Overslaan en naar de inhoud gaan
Altez industriebouw

Kim is calculator bij Altez Industriebouw: "De variatie in projecten is wat de job zo boeiend maakt."

Kim werkt bij Altez als calculator industriebouw. Zij berekent de kostprijs van een gebouw op basis van het bestuderen van de plannen. 

Vind je veel voldoening in je job?

Kim: Jazeker. Deze functie bevalt me heel erg. Wij mogen hier werken aan zeer diverse projecten. Zowel kleine projecten die we snel kunnen afwerken, als grote projecten die wat meer tijd vragen. Zo heb ik de calculatie van een sportcomplex mogen uitvoeren, daar kwam wel wat bij kijken. Deze variatie maakt de job boeiend. We mogen ook elke opleiding volgen die wij wensen. Dan kan je je kennis nog wat verbreden.

Altez industriebouw

Hoe is de relatie tussen de collega’s hier?

Kim: Wij zijn een hecht team dat goed samenwerkt en mekaar helpt waar nodig. We zien mekaar ook zelfs buiten de werkuren. Wij hebben een feestcomité dat elke maand een drink organiseert op vrijdagavond en zij organiseren ook teambuildings voor de werknemers. Dat helpt natuurlijk voor de sfeer binnen het bedrijf. Hier zijn echte vriendschappen ontstaan op de werkvloer.

Altez industriebouw

Hoe is de relatie tussen werknemers en de werkgever?

Kim: Wij kunnen altijd terecht bij hen als we vragen hebben of als er iets scheelt. Ook bij technische vragen kunnen wij telkens terecht bij hen. De deuren staan altijd open. Daarom werken wij hier met een goed gevoel. Hier is altijd een positieve, open samenwerking. Wij voelen dat wij geapprecieerd worden.

Altez industriebouw

Hoe zou je de bedrijfscultuur in enkele woorden omschrijven?

Kim: Het is hier een hecht team, wij vertrouwen op mekaar en geven mekaar vertrouwen. Het bedrijf is erg flexibel, ze zitten echt in met hun werknemers. Alles is bespreekbaar en ze staan open voor suggesties.

In contact komen met Altez Industriebouw

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan