Overslaan en naar de inhoud gaan
Alpha Design

De medewerkers van meubelspecialist Alpha Design zijn van alle markten thuis. Jij ook?

Het Antwerpse Alpha Design is specialist in zowel keukens, als badkamers, bureaus, meubilair, kasten en dressings op maat. Het 3-koppige team ontzorgt de klant al sinds 1989 van begin tot einde. The making of, verkopen en plaatsen – alles nemen ze voor hun rekening en dat heeft zo zijn voordelen. Alleen kunnen ze bij Alpha Design wel een helpend handje gebruiken. Of twee. 

Makers op maat

Meubelen op maat: jij verzint het, Alpha Design maakt het. Dit voor zowel bedrijven als particulieren. Hier ben je geen medewerker die iedere dag aan de band staat en hetzelfde werk uitvoert, maar een allrounder die zich ontpopt tot meubelmaker, verkoper én installateur. Resultaat? Een korte lijn die ervoor zorgt dat communicatiefouten of productieproblemen haast onbestaande zijn. Je hebt hier alles zelf in de hand. Letterlijk en figuurlijk. 

Familiaal

Marinus en Joachim. Vader en zoon. Familialer ga je het moeilijk vinden. Een open sfeer typeert het bedrijf: “Ik ben natuurlijk wel zaakvoerder, maar ik sta kort achter die mannen, want we zijn geen groot bedrijf. De sfeer moet optimaal zijn om het werk ook optimaal te laten verlopen”, benadrukt Marinus. Opvolging is daarbij verzekerd want Joachim springt mee in de leidinggevende boot binnenkort. Alpha Design ligt dus een zekere en stabiele toekomst te wachten. 

It’s a match

Nauwkeurig, netjes en punctueel. Drie karaktereigenschappen die jou het best omschrijven, want dat is precies wie ze hier zoeken. In ruil daarvoor word je ontvangen binnen een goede sfeer, gebruik je de meest moderne machines en kan je héél veel opsteken. Doordat het team tot op vandaag zeer beperkt is, zijn doorgroeimogelijkheden verzekerd. 

Zie jij een carrière bij Alpha Design wel zitten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Alpha Design

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan