Overslaan en naar de inhoud gaan
All Cleaning - Testi

Mehmet is de Mr. Proper van schoonmaakbedrijf All Cleaning

Mehmet Deveci begon als schoonmaker bij het familiebedrijf van zijn neef, All Cleaning in Hoboken, maar groeide door tot manager/supervisor. Hij geeft elke dag het beste van zichzelf, zodat alles voldoet aan de wensen van de klant. Daarnaast stuurt Mehmet de verschillende ploegen aan, maar steekt hij ook vaak zelf de handen uit de mouwen op de werkvloer. 

Welk moment in je carrière vond je leukst tot nu toe, Mehmet?

“Het is elke dag leuk op het werk, maar er zijn altijd speciale momenten die je wat meer bijblijven - zoals verjaardagen bijvoorbeeld. Bij mijn vorige verjaardag hadden ze een surprise voorzien en dat had ik niet verwacht. Opeens kwamen ze allemaal de hoek om met een taart, ook al had ik mijn cadeau al gehad. Dat is altijd een mooie geste! Iedereen krijgt altijd wel een klein cadeautje op zijn verjaardag of een centje extra op feestdagen.”

Is er een straffe klus waar je aan terugdenkt?

“Elke dag is een nieuwe uitdaging, maar de grotere projecten zijn meestal het meest challenging. Waar vroeger discotheek The Zillion was, werd nu een appartementencomplex gebouwd ‘The Residence’. Onze opdracht bestond erin de 96 appartementen voor de deadline spik en span te krijgen. Een degelijke opvolging en regelmatige controle waren hier nog meer noodzakelijk dan anders - zeker in een nieuwbouw, dan moeten de appartementen niet gewoon clean zijn, maar clean clean. Het was echt detailwerk. De druk werd zeker gevoeld door iedereen en het was ook een project dat niet op 1-2-3 afgerond was, maar de klus werd zonder problemen geklaard en beide partijen waren content. Kantoorruimtes zijn bijvoorbeeld veel makkelijker. Nieuwbouw is altijd uitdagend, maar dat brengt een gezond gevoel van adrenaline met zich mee!”

All Cleaning - Testi

Hoe ziet de planning van een schoonmaker eruit?

“Op kantoor staat een bord met de takenlijst, daarop kunnen we zien welke opdrachten aan wie zijn toegewezen. Je weet dat meestal een paar dagen op voorhand, maar soms doen er zich ook last minute interventies voor, zoals bijvoorbeeld een call in verband met wateroverlast. Een vast uurrooster is er dus niet - het verschilt van week tot week. We hebben wel onze vaste opdrachten, maar de taken daarnaast variëren telkens. In de schoonmaaksector moet je zeker flexibel zijn, het is geen 9 to 5 job!”

Voorziet het bedrijf leuke extra’s?

“Er staat altijd een mand met vers fruit voor ons klaar en soms worden we ‘s middags ook op broodjes getrakteerd. Op dat vlak is Cihan, mijn neef en zaakvoerder, heel vrijgevig! Verder hebben we op vrijdag ook altijd een gezellig middagmaal, dan wordt er zowat extra besteld. Laatst was dat een hele grote schaal met couscous. De medewerkers en het personeel dat toevallig materiaal komt ophalen, mogen dan de voetjes onder tafel schuiven!”

In contact komen met All Cleaning

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan