Overslaan en naar de inhoud gaan
All Cleaning - Publi

Bij schoonmaakbedrijf All Cleaning zien ze geen vuiltje over het hoofd

T’is veu te keusse, zouden ze in het Antwerps zeggen. Het schoonmaakbedrijf All Cleaning in Hoboken claimt niet de allergrootste te zijn, maar wel de allerbeste. Met een 40-tal medewerkers biedt de firma een totaalpakket aan schoonmaakdiensten, alsook het desinfecteren van ruimtes. Na jarenlang zelf gepoetst te hebben, nam zaakvoerder Cihan het heft in eigen handen en startte in 2008 All Cleaning op. 

 

Kwaliteit

Het schoonmaakteam van All Cleaning streeft steeds naar een kraaknette aflevering, maar niet enkel de wensen van de klant staan er centraal. Het personeel zelf kan rekenen op een haalbare en efficiënte werkplanning, waardoor elke opdracht tot in de puntjes afgewerkt kan worden binnen de vooropgestelde termijn. Niet zwoegen en zweten, maar doeltreffendheid en precisie.

Logo All Cleaning

Scala aan expertise

Met routinewerk zijn ze hier niet bekend. De opdrachten variëren dagelijks, waarbij iedere ruimte een andere schoonmaaktechniek vereist. All Cleaning is specialist in de schoonmaak van onder andere bedrijven, appartementsgebouwen, banken, parkings, fitnesscentra en zelfs scholen. Variëteit ten top!

 

Open personeelsbeleid

Het schoonmaakteam wordt aangestuurd en bijgestaan door supervisors die de opdracht in goede banen leiden. Zij vormen het rechtstreeks aanspreekpunt bij problemen of vragen, maar steken eveneens zelf een handje toe indien nodig. Geen sprake van drempels bij All Cleaning, maar een vlakke structuur die werken in aangenaam teamverband aanmoedigt. 

Ook zin om het team van All Cleaning te versterken? Laat dan je gegevens

achter via het formulier hieronder!

In contact komen met All Cleaning

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan